Fjordkraft

Fjordkraft har passert 70.000 mobilkunder

Del

Fjordkraft Holding ASA med vekst i antall strømleveranser og mobilabonnement i første kvartal 2019.

Fjordkraft fortsetter veksten.
Fjordkraft fortsetter veksten.

I første kvartal 2019 hadde Fjordkraft-konsernet en organisk vekst på 1.679 strømleveranser i segmentene Consumer og Business. Ved utgangen av første kvartal 2019 var antall strømleveranser i segmentene Consumer og Business på 606.652.

Ved utgangen av første kvartal 2019 utgjorde Extended Alliance 33.822 strømleveranser, en økning på 358 strømleveranser fra forrige kvartal.

Totalt hadde konsernet 640.474 strømleveranser ved utgangen av første kvartal 2019. Dette er en økning på 86.291 strømleveranser sammenlignet med utgangen av første kvartal 2018.

I februar 2019 ble Elhub satt i drift. Elhub er Statnetts nye løsning hvor alle målerdata fra nettselskap og strømleverandører samles i ett system. I etterkant av implementeringen har det oppstått enkelte forsinkelser i arbeidsprosesser knyttet til etablering og opphør av strømleveranser.

– Vi er godt fornøyd med å oppnå positiv nettovekst innen alle segmenter i et kvartal med høye strømpriser, og hvor det har vært enkelte forsinkelser knyttet til oppstart av nye kunder, sier Rolf Barmen, konsernsjef.

Antall mobilabonnenter økte med 5.667 i første kvartal 2019, og ved utgangen av kvartalet hadde konsernet 71.648 mobilabonnenter.

– Etter Ice’ oppkjøp av Komplett mobil er Fjordkraft mobil nå landets største mobilleverandør uten eget nett. Det store flertallet av mobilkundene våre er også strømkunder. Det viser at det er betydelig interesse for bundling av tjenester, og bidrar til en mer lojal kundebase, sier Barmen.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Fjordkraft fortsetter veksten.
Fjordkraft fortsetter veksten.
Last ned bilde
Konsernsjef Rolf Barmen leder nå landets største mobilleverandør uten eget nett. Foto: Hanne Solheim.
Konsernsjef Rolf Barmen leder nå landets største mobilleverandør uten eget nett. Foto: Hanne Solheim.
Last ned bilde

Om Fjordkraft

Fjordkraft er strømleverandør til privatkunder og bedrifter over hele Norge. 1,4 millioner mennesker har Fjordkraft i stikkontakten. Fra april 2017 er Fjordkraft både strømleverandør og mobilleverandør. Fjordkrafts virksomhet er innkjøp og videresalg av strøm og mobiltelefoni.

Fjordkrafts har 284 fast ansatte og hovedkontoret er i Bergen. Selskapet har også kontorer i Sandefjord, Trondheim, Oslo, Stavanger og på Sortland. I 2018 omsatte Fjordkraft-konsernet for 6,7 milliarder kroner. Fjordkraft Holding ASA ble børsnotert 21. mars 2018.

Følg saker fra Fjordkraft

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Fjordkraft på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Fjordkraft

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom