Fjord Line

Fjord Line tilbyr hurtigtest ved ankomst Danmark

Del

Fjord Line har nå lagt til rette for at reisende som mangler koronasertifikat, får anledning til å foreta en hurtigtest i havnen ved ankomst Danmark.

Kravet om at reisende som ikke er fullvaksinert, eller har gjennomgått COVID-19 de siste 6 månedene, må fremvise fersk negativ koronatest, har ført til mye ekstra bry for reisende til Danmark. Det har vært, og er, mye usikkerhet rundt hvilke regler som gjelder og hvilke krav som stilles til den enkelte reisende.

Det er bakgrunnen for Fjord Line nå kommer med et tilbud om hurtigtest ved ankomst på terminalen i Hirtshals.

Fra før av har rederiet et tilbud om hurtigtesting ved avreise for passasjerer som benytter seg av ruten mellom Kristiansand og Hirtshals. 

Mange opplever at hurtigtestene som kreves på bakgrunn av privat reise, er svært kostbare og erfaringen er at mange synes det er vanskelig å finne ut av hvor de kan gjennomføres. 

 -       Vårt fokus er alltid rettet mot kunden og vi ønsker naturligvis at alle som reiser med oss skal oppleve reisen så sømløs og enkel som mulig. Derfor har vi utvidet testtilbudet til også å omfatte Hirtshals. Det betyr at våre passasjerer fra Bergen, Stavanger og Langesund nå også enkelt kan teste seg på selve reisedagen.

Det sier konsernsjef i Fjord Line, Brian Thorsted Hansen.

Prisen for en hurtigtest ved ankomst er 280 NOK. Det er mulighet for drop-in, men Fjord Line anbefaler at testen bestilles og betales som et tilleggsprodukt i forbindelse med kjøp av reisen. Testsenteret er åpent i forbindelse med ankomst klokken 07.30 og klokken 19.00. Testingen foregår umiddelbart etter avkjøring/avstigning og prøvesvaret kommer i løpet av kort tid. 

Det er også satt opp et eget testsenter for reisende med Fjord FSTR, som av ulike årsaker ikke fikk gjennomført testen før avgang fra Norge. Senteret holder åpent ved alle ankomster. 

Nøkkelord

Kontakter

Brian Thorsted Hansen - CEO
Telefon: +45 203 51 339
E-post: brian.thorsted.hansen@fjordline.com

Bilder

Lenker

Om Fjord Line

Fjord Line
Fjord Line
Torvet 6
4379 Egersund

+47 815 33 500http://www.fjordline.com

Fjord Line ble grunnlagt i 1993 og er i dag Norges nest største fergerederi innen internasjonal passasjer- og godstrafikk mellom Norge, Sverige og Danmark med en markedsandel på 21 prosent. Selskapet har fire skip, opererer på fem fergeruter, sysselsetter rundt 700 årsverk og transporterer årlig mer enn 1,4 millioner passasjerer. I tillegg til passasjertrafikk, tilbyr selskapet også frakt av nyttekjøretøy og gods. Informasjonen gjelder for selskapet før koronapandemien.

Følg pressemeldinger fra Fjord Line

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Fjord Line på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Fjord Line

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom