Fjord Line

Fjord Line innfører midlertidig drivstofftillegg

Del

Vi har den seneste tiden opplevd en drastisk økning i drivstoff-prisene. Drivstoff er en betydelig kostnad for alle som driver med passasjer- og godstransport, inkludert Fjord Line. For delvis å kompensere for denne økningen innfører selskapet derfor et drivstofftillegg.

Foto: Fjord Line
Foto: Fjord Line

- Vi håper selvsagt at dette blir kortvarig. Det avhenger av hvordan olje- og gassprisene utvikler seg fremover, sier Brian Thorsted Hansen, konsernsjef i Fjord Line.

Drivstofftilleggene innføres fra fredag 18. mars.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Foto: Fjord Line
Foto: Fjord Line
Last ned bilde
Brian Thorsted Hansen. Foto: Fjord Line
Brian Thorsted Hansen. Foto: Fjord Line
Last ned bilde

Lenker

Om Fjord Line

Fjord Line
Fjord Line
Torvet 6
4379 Egersund

+47 815 33 500http://www.fjordline.com

Fjord Line ble grunnlagt i 1993 og er i dag Norges nest største fergerederi i internasjonal passasjer- og godstrafikk mellom Norge, Sverige og Danmark med en markedsandel på 21 prosent. Selskapet har fire skip, opererer på fem fergeruter, sysselsetter rundt 700 årsverk og transporterer årlig i over 1,4 millioner passasjerer. I tillegg til passasjertrafikk tilbyr selskapet også frakt av nyttekjøretøy og gods.

Følg pressemeldinger fra Fjord Line

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Fjord Line på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Fjord Line

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom