TV 2

Fire nye Beck-filmer får premiere på C More og TV 2 Sumo

Del

Beck med Kristofer Hivju og Peter Haber kommer snart tilbake. Om kort tid starter innspillingene av fire nye Beck-filmer som får premiere på C More og TV 2 Sumo til høsten.

I februar begynner innspillingene av den 39. Beck-filmen i rekken og når innspillingene blir klare i sommer, vil totalt 42 filmer være produsert med Peter Haber i hovedrollen som Martin Beck.

De nye filmene er en fortsettelse på hvor vi slapp Beck-gruppen sist. Martin Beck (Peter Haber) er en høyt verdsatt sjef og Alexandra Beijer (Jennie Silfverhjelm) leder arbeidsgruppen med Steinar Hovland (Kristofer Hivju), Oskar Bergman (Måns Nathanaelson), Ayda Cetin (Elmira Arikan) og Jenny Bodén (Anna Asp). Det blir også gjensyn med Grannen (Ingvar Hirdwall) og Martins datter (Rebecka Hemse).

Den første av de nye Beck-filmene forventes å ha premiere på C More og TV 2 Sumo høsten 2020. Filmene vil senere også vises på TV 2.


Beck-filmene bygger på karakterer fra Maj Sjöwall og Per Wahlöös krimroman om Martin Beck. Filmene er produsert av Tomas Michaelsson i Filmlance, som er en del av Endemol Shine Group. Regi har Pontus Klänge og Lisa Ohlin. Johan Bogaeus, Veronica Zacco, Fredrik Agetoft og Stefan Thunberg står for manus. Beck er en samproduksjon mellom C More, TV4, og den tyske tv-kanalen ZDF. Beck distribueres av Endemol Shine.

Nøkkelord

Kontakter

Nina EnghPR- og medierådgiver

Bloggerne, Funkyfam, God morgen Norge, God kveld Norge, barne-tv, Premier League, utenlandske serier, barne-tv og C More-innhold.

916 05 816nina.engh@tv2.no

Bilder

Om TV 2

TV 2
TV 2
Lars Hilles gate 30
5020 Bergen

02255http://www.tv2.no

Dette er TV 2

TV 2 er et av Norges største kommersielle mediehus. Vi formidler, skaper og forteller historier som gjør nyheter, aktualiteter, sport og underholdning tilgjengelig for folk uansett når, hvor og hvordan de måtte ønske. Gjennom en rekke ulike kommersielle TV-kanaler, digitale plattformer og tjenester tilbyr vi et bredt spekter av innhold som spenner fra lett underholdning til tung journalistikk.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg saker fra TV 2

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra TV 2

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom