Nobel Fredsfest 2018

Fire nye artister klare til Nobels Fredsfest

Del

Julie Bergan, Amanda Delara, Wenche Myhre og Vamp er klare for Nobels Fredsfest søndag 9. desember, og med de tidligere presenterte artistene får man en aften for minnebøkene. Nå er også gratisbillettene tilgjengelige i appen «Nobels Fredsfest».

Foto: Julia Håkansson
Foto: Julia Håkansson

Det er en lang rekke artister som nå er klare for arrangementet, og arrangør Jan Fredrik Karlsen fra eventbyrået All-In er entusiastisk.

– Vi har fått med en gjeng norske artister som så til de grader gjør turen vel verdt. Dette kommer til å bli en helt spesiell aften – her er det noe for enhver smak, sier Karlsen.

Den endelige listen over artister er:

 • Amanda Delara
 • Christel Alsos
 • Eva Weel Skram
 • DDE
 • Fargespill (internasjonalt kunstprosjekt)
 • Freddy Kalas m/ Redd Barna synger «BlimE»-sangen
 • Isak m/Ella Marie, vinner av Stjernekamp 2018
 • Julie Bergan
 • Kurt Nilsen
 • Matoma
 • VAMP
 • Wenche Myhre

Silje Nordnes og Kåre Magnus Berg vil lede Nobels Fredsfest fra scenen. 

Kjempe sammen
Nobels Fredsfest skal hedre årets vinnere av Nobels fredspris. Jan Fredrik Karlsen forteller at historiene knyttet til årets fredsprisvinnere Denis Mukwege og Nadia Murad har gått inn på alle som er involvert i Nobels Fredsfest. 

– Vårt mål er selvfølgelig at denne festen skal bidra inn i det som faktisk skal være begynnelsen på et stort stykke nedrustningsarbeid. For seksualisert vold er et våpen som brukes i krig og konflikt, og ved å ta del i feiringen av Mukwege og Murad kjemper vi sammen med dem i kampen mot noe av det ynkeligste man kan utsette andre for i krigssituasjoner.

Karlsen forteller at også artistene som er med har fått, eller vil få, innsyn i hva de to prisvinnerne har gjort for å fortjene denne prisen.

12.000 mennesker i Borggården
Arrangementet finner sted på Fridtjof Nansens plass ved Rådhuset i Oslo, og dørene åpnes klokken 16.00. Konserten starter nøyaktig klokken 18.00 ved at et nykomponert klokkespill spilles på rådhusklokkene. 

– Det vil være plass til om lag 12.000 mennesker, og billettene kommer nok til å gå raskt unna. Billettene kan hentes ut gjennom appen «Nobels Fredsfest», som i realiteten er en billettapp, sier Karlsen som håper at alle melder seg inn i gruppa til Nobels Fredsfest på Facebook og tar del i feiringen også der.

– Det er bestilt stjernehimmel, noen få minusgrader og lette snøfnugg som en avslutning på konserten. Dette vil du ikke gå glipp av!, sier Karlsen.

Slik får du billett til Nobels Fredsfest:

 • Last ned appen «Nobels Fredsfest». Her kan hver enkelt hente opp til fire billetter.
 • Billettene er tilgjengelige nå.

Grunnen til at man må bruke et slik billettsystem er at man må ivareta de krav som stilles til et arrangement som dette. 

Arrangementet vil bli vist på NRK TV en time etter at konserten har funnet sted i Oslo sentrum.

For ytterligere informasjon: 

PR-ansvarlig for Nobels Fredsfest Johannes Fjose Berg, på epost johannes@trigger.no eller telefon 474 09 206.

Bilder

Foto: Julia Håkansson
Foto: Julia Håkansson
Last ned bilde
Foto: Tor Kvello
Foto: Tor Kvello
Last ned bilde
Last ned bilde

Om Nobel Fredsfest 2018

Nobel Fredsfest 2018Følg pressemeldinger fra Nobel Fredsfest 2018

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Nobel Fredsfest 2018 på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Nobel Fredsfest 2018

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom