Stellantis Norge

Finslipt luksus får økt rekkevidde

Del

Elektriske DS 3 får nytt design, ny motor og større batteri.

DS 3 Crossback får nå facelift og bytter samtidig navn til DS 3 E-TENSE. Bilen får en stor oppgradering med ny motor med 156 hestekrefter og et batteri på 54 kWt (51 kWt netto).

Dette resulterer i en rekkevidde på opptil 402 kilometer i henhold til WLTP. Dette er en betydelig økning fra dagens 341 km.

-          Nye DS 3 byr på mye luksus og kjøreglede. Aktualiteten øker nå betydelig med friskere utseende, større motor og kraftig økning i rekkevidde. Vi ser veldig frem til å få denne bilen til Norge i februar, sier Lise Prydz Aarstrand, direktør for DS hos Bertel O. Steen.

 

Fornyet på flere områder

Nye DS 3 kommer med et finpusset ytre og har fått et nytt uttrykk både foran og bak. Grill og frontlys har en ny og dynamisk utforming, og LED-lys er standard på alle utgaver. Oppgradert til DS MATRIX LED VISION er du, til enhver tid, sikret et maksimalt opplyst område foran bilen. LED-stripene på siden er kjørelys for dagtid, og er nye for å følge det siste designspråket til DS. Bak har den fått et nytt sort felt mellom baklysene som bærer navnet «DS Automobiles», etter samme mønster som nye DS 7. DS 3 har også en generelt forbedret aerodynamikk, noe som er viktig for å strekke rekkevidden så langt som mulig.

Flushmonterte dørhåndtak og usynlige vinduslister er fortsatt på plass og spesielt for DS 3.

På bildene ser dere den nye trelags rødfargen, DIVA RED.

Effektiv

DS 3 har blitt oppdatert med et større batteri på 54 kWt (51 kWt netto), men vel så viktig er effektiviteten. Bilen kommer blant annet med nye 17- og 18-tommers felger med «tall & narrow klasse A+-dekk» og optimalisert aerodynamikk.

Til sammen med ny motor og girutveksling tilpasset landeveiskjøring, har DS lykkes å komme ned på et forbruk på 12,6 kWt per 100 kilometer.

Nytt infotainment

DS 3 blir også utstyrt med en ny 10,3-tommers skjerm og DS IRIS SYSTEM. Dette kjennetegnes ved at skjermen i midtkonsollen, instrumentskjermen og headup-displayet kan konfigureres helt etter førerens ønsker. OTA (over the air updates) er på plass med 4G oppkobling. Skjermen i midtkonsollen er delt opp i 12 sektorer og alle funksjoner styres av «widgets».

Nye DS 3 vil være på plass i Norge i februar.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Stellantis Norge

Stellantis Norge
Stellantis Norge
Solheimveien 7
1473 Lørenskog

67 92 60 00

Følg pressemeldinger fra Stellantis Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Stellantis Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Stellantis Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom