EVRY

Finske Sparbanksgruppen velger kortproduksjon fra EVRY for 5 nye år

Del

(Oslo, 23 mai 2019) Sparbanksgruppen i Finland har valgt å forlenge sin nåværende avtale med EVRY med fem år. Avtalen omfatter produksjon av debet- og kredittkort, med tilhørende tjenester.

Fra venstre: Ilkka Louhia, Sales Director Card, EVRY,  Jarmo  Rouhiainen, Head of Card personalisation, EVRY og Manu Kauppila, Head of Cards i Sparbanksgruppen
Fra venstre: Ilkka Louhia, Sales Director Card, EVRY, Jarmo Rouhiainen, Head of Card personalisation, EVRY og Manu Kauppila, Head of Cards i Sparbanksgruppen

“Det var naturlig å fortsette samarbeidet med EVRY av to grunner. For det første er det viktig for oss at kortproduksjonen er kostnadseffektiv, pålitelig og holder høy kvalitet. EVRY har gjennom årene vist sin styrke på dette området. I tillegg vil vi i avtaleperioden jobbe sammen med EVRY for å møte våre kunders endrede behov, med alt fra fysiske kort til andre betalingsmetoder”, sier Manu Kauppila, Head of Cards i Sparbanksgruppen.

Som en del av samarbeidet med EVRY har Sparbanksgruppen utviklet Finlands første betalingskort som er delvis produsert av finsk bjørk. Foruten bjørkekortet kan Sparbanksgruppens kunder bruke EVRYs tjenester for å designe sitt eget bankkort med et eget bilde. Å designe sitt eget bankkort med bilde av familien, kjæledyret eller et feriebilde blir stadig mer populært blant bankers privatkunder.

Både Sparbanksgruppen og EVRY mener at det fysiske bankkortet fortsatt vil ha en ha en plass i lommebøkene i lang tid framover, selv om forbrukerne i stadig større grad også bruker mobilen og andre betalingsmåter. Ifølge statistikk fra Finlands sentralbank har bruken av fysiske kort som betalingsmiddel økt betydelig i Finland de seneste årene, noe som delvis beror på at kontaktløse betalinger har blitt mer populært.

“Vi er svært glad for at Sparbanksgruppen i Finland gir oss fornyet tillit og velger å fortsette det gode samarbeidet. Vi arbeider hardt for å tilby løsninger som forenkler hverdagen for våre kunder, uansett hvordan forbrukerne ønsker å betale, om det er med fysiske kort, mobile betalinger eller med “wearables” med innebygget betalingschip. EVRY tilbyr løsninger for ulike betalingsmetoder, og leverer allerede mobile betalinger i Norden og Nord-Europa”, sier Jarmo Rouhiainen, Head of Card personalisation i EVRY Financial Services.

Kontaktpersoner
Viola Hellström, VP Communications and Marketing Financial Services, EVRY,
tel: + 46 73 708 1727
Manu Kauppila, Head of Cards, Sparbanksgruppen, tel: + 358 50 5710 936

Om Sparbanksgruppen i Finland
Sparbanksgruppen har vært en del av det finske samfunnet siden 1823. Sparbanksgruppen har i dag nesten en halv million kunder og ca. 150 bankkontor i Finland. Konsernet har ca. 1300 ansatte.

Nøkkelord

Bilder

Fra venstre: Ilkka Louhia, Sales Director Card, EVRY,  Jarmo  Rouhiainen, Head of Card personalisation, EVRY og Manu Kauppila, Head of Cards i Sparbanksgruppen
Fra venstre: Ilkka Louhia, Sales Director Card, EVRY, Jarmo Rouhiainen, Head of Card personalisation, EVRY og Manu Kauppila, Head of Cards i Sparbanksgruppen
Last ned bilde

Lenker

Om EVRY

EVRY
Snarøyveien 30 A
1360 Fornebu

+47 23 14 50 00https://www.evry.no

EVRY er et ledende nordisk tech- og konsulentselskap. Vårt nettverk består av verdens fremste digitale eksperter. Gjennom å utvikle og implementere nye teknologier, forbedrer vi prosesser og systemer, slik at menneskelige prestasjoner og brukeropplevelser hele tiden blir bedre. Nærhet til kunden er vår styrke, og vårt tankesett preges av nordiske verdier: ansvarlighet, kvalitet og sikkerhet. Vi tar med oss det beste fra Norden når vi leverer løsninger i mer enn 18 land. EVRY er notert på Oslo Børs, og våre 8 800 ansatte er lidenskapelig opptatt av å skape digitale fortrinn for mer enn 10 000 kunder. Sammen former vi fremtiden – i dag.

Følg saker fra EVRY

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra EVRY på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra EVRY

EVRY rapporterer et andre kvartal i 2019 med vekst innen konsulent- og applikasjonstjenester, som støtter selskapets strategiske retning12.7.2019 07:01:12 CESTPressemelding

(Fornebu, 12. juli 2019) EVRY rapporterer driftsinntekter for andre kvartal på 3 178 millioner kroner i 2019, sammenlignet med 3 286 millioner kroner i andre kvartal 2018. Driftsinntektene for årets første halvår var på 6 507 millioner kroner, som er en økning fra 6 494 millioner kroner for samme periode i fjor. Justert for valutaeffekter og oppkjøp, var den organiske veksten 0,1 % i første halvår 2019, sammenlignet med første halvår av 2018. Financial Services rapporterte en positiv organisk vekst i andre kvartal, mens de andre forretningsområdene var berørt av sesongsvingninger.

EVRY och Tieto går samman för att bli en ledande leverantör av digitala tjänster i Norden.18.6.2019 07:10:12 CESTPressemelding

(Fornebu / Espoo, 18 juni 2019) EVRY och Tieto tillkännager idag ett avtal om samgående för att bilda ett av de ledande digitala tjänste- och mjukvaruföretagen i Norden. Med en kombinerad omsättning på närmare 3 miljarder EUR och med 24 000 medarbetare blir det nya bolaget väl positionerat för att öka den digitala innovationstakten för nordiska företag och samhället i stort. De båda bolagen kompletterar varandra utifrån sin geografiska närvaro samt från ett kund- och erbjudandeperspektiv. Det nya bolaget får namnet TietoEVRY och kommer betjäna tusentals kunder inom såväl privat som offentlig sektor i mer än 90 länder.

EVRY og Tieto fusjonerer og skaper en ledende nordisk leverandør av digitale tjenester18.6.2019 07:00:43 CESTPressemelding

(Fornebu/Espoo, 18. juni 2019) EVRY og Tieto har i dag kunngjort en fusjonsavtale. Sammen skaper partene et konkurransedyktig selskap for digitale tjenester og programvare i Norden. Det fusjonerte selskapet vil ha en samlet omsetning på rundt 30 milliarder kroner og 24.000 medarbeidere. EVRY og Tieto er svært komplementære når det gjelder geografiske markeder, tjenesteportefølje og kunder. Selskapet vil bli kalt TietoEVRY og ha flere tusen kunder i privat og offentlig sektor i mer enn 90 land.