Norges idrettsforbund

Finalistene til prisen Årets ildsjel er klare

Del

Vera Schnabel fra Nordland, Terje Redtrøen fra Innlandet og Tor Helge Skretting fra Rogaland er plukket ut av juryen til å være de tre finalistene til den høythengende prisen Årets ildsjel. Hvem som vinner avgjøres på Idrettsgallaen lørdag 8. desember.

Vera Schnabel. Foto: Vetle Eggen
Vera Schnabel. Foto: Vetle Eggen

I november overrasket Norges idrettsforbund og Norsk Tipping, og en rekke idrettskjendiser, 11 verdige fylkesvinnere til prisen Årets ildsjel. 

Nå har juryen for prisen Årets ildsjel jobbet iherdig med det som nærmest er en umulig oppgave - å finne frem til kun tre finalister.

Finalistene
Den første finalisten heter Terje Redtrøen og er fra Innlandet. Han representerer Tylldal IL og han har et spesiell forkjærlighet for allidrett, langrenn og vinteridrett generelt. 68-åringen vier mye av sin fritid, spesielt vinterstid, på dugnadsarbeid for idrettslaget og har vært aktiv løypekjører helt siden 1981!

Les mer om Redtrøen her

Finalist nummer to er Vera Schnabel fra Bodø Bokseklubb. 45-åringen er både trener og styremedlem og i over 26 år har hun tilbragt 4-5 ettermiddager i uka i treningslokalet. I løpet av sin tid som ildsjel har hun trent tusenvis av Bodøs barn og ungdom.

Les mer om Schnabel her

Tredje finalist er Tor Helge Skretting som er engasjert i Sola Cykleklubb. Rogalendingen på 67 år startet opp sykkelgruppen IL Havdur i 1975, og etablerte Sola Cykleklubb i 1990 hvor han har vært leder i flere tiår. I over 40 år har han jobbet utrettelig for sykkelsporten både lokalt, regionalt og nasjonalt.

Les mer om Skretting her

Norges idrettsforbund og Norsk Tipping ønsker alle tre finalistene lykke til på Idrettsgallaen!

Les mer om alle fylkesvinnerne

Bilder

Vera Schnabel. Foto: Vetle Eggen
Vera Schnabel. Foto: Vetle Eggen
Last ned bilde
Tor Helge Skretting. Foto: Vetle Eggen
Tor Helge Skretting. Foto: Vetle Eggen
Last ned bilde
Terje Redtrøen. Foto: Karl Filip Singdahlsen
Terje Redtrøen. Foto: Karl Filip Singdahlsen
Last ned bilde

Om Norges idrettsforbund

Norges idrettsforbund
Norges idrettsforbund
Sognsveien 73
0854 OSLO

21 02 90 00https://www.idrettsforbundet.no

Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF) er det øverste organ i Norges største folkebevegelse. NIFs visjon er idrettsglede for alle.

Følg pressemeldinger fra Norges idrettsforbund

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges idrettsforbund på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Norges idrettsforbund

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom