Norges Rytterforbund

Finaleseier til ponnirytter Mikkel Fredin Nilsen: - Det største jeg har gjort

Del

Gjennom sesongen 2021 har flere av landets beste ponniryttere i sprangridning konkurrert i Mariero Pony Trophy, en cup på høyeste nivå i Norge. Søndag var det finale – og da gikk 15 år gamle Mikkel Fredin Nilsen fra Bamble av med seieren. – Dette er det største jeg har gjort, fastslo den talentfulle rytteren.

Foto: Kristian Strøm
Foto: Kristian Strøm

På Melsom utenfor Tønsberg deltok Mikkel i tre klasser totalt med sin ponni Attyrory Warrior – og han vant dem alle. Dermed ble det også klart at rytteren, som rir for Kragerø Rideklubb, vant hele cupen sammenlagt. I denne cupen ligger hinderhøyden ligger på 1,25 – 1,30 m hvilket tilsvarer EM-nivå.

-Det har vært veldig bra baner gjennom denne cupen, og ponnien min har hoppet så bra – vi bommet litt i aller siste runde på et hinder, men ellers har det vært helt fantastisk, fastslo Mikkel.

Warrior har vært Mikkels makker i ponniklassene dette året, og de har på kort tid rukket mye. De to var en del av det norske ponnilaget som tok en historisk EM-bronse i sommer, de har deltatt med gode resulter i ponniens World Cup-serie og er kvalifisert til finalen i Belgia i romjulen. Men selv om Mikkel og Warrior har vært flinke sammen før, er Mikkel ekstra fornøyd med denne helgen på Melsom.

-Jeg føler at denne helgen har ting virkelig kommet på plass, det har fungert så veldig bra.

Finaleseieren betyr mye for Mikkel.

-Jeg har aldri gjort noe så store greier i hele mitt liv, så dette var helt nydelig!

Kontakter

Solveig Fotland NewermannLandslagsleder ponni

Tel:92065997

Bilder

Foto: Kristian Strøm
Foto: Kristian Strøm
Last ned bilde
Foto: Kristian Strøm
Foto: Kristian Strøm
Last ned bilde

Om Norges Rytterforbund

Norges Rytterforbund
Norges Rytterforbund
Postboks 5000
0480 Oslo

+47 21 02 90 00http://www.rytter.no

Følg pressemeldinger fra Norges Rytterforbund

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges Rytterforbund på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Norges Rytterforbund

Listen over VM-aktuelle norske utøvere til Herning er klar:30.6.2022 12:02:45 CEST | Pressemelding

Med 37 dager igjen til verdensmesterskapet i Herning, er listen over de norske VM-aktuelle utøverne klar. Det handler om seks sprangryttere, tre dressurryttere, fem pararyttere – og forhåpentligvis en voltigør. Prosessen frem mot et mesterskap er at det først utarbeides en liste over kvalifiserte utøvere som er aktuelle for å delta – de nominerte, en liste som sendes inn til FEI. Deretter, litt nærmere mesterskapet, gjøres det endelige uttaket og det blir helt klart hvem som skal representere Norge. -Nå har vi listen over nominerte klar, utøverne er orientert og listen er sendt, forteller sportssjef i NRYF, Nina Johnsen.

Endelig full stevneaktivitet på Epona Ryttersenter igjen2.5.2022 17:37:08 CEST | Pressemelding

Det er tett oppunder tre år siden sist Epona Ryttersenter var sentrum for internasjonal ryttersport. En ufrivillig pause kom naturlig nok i kjølvannet av pandemien, men i helgen var det endelig masse god dressur på Sørlandet, i form av det internasjonale dressurstevnet Norway Open Dressage. – Dette har vært etterlengtet, vi kjente at vi virkelig har savnet dette nå, sier stevneleder Linne Eidsaa.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom