Byggmax

Fem tips for å bygge billig

Del

Sommeren er høytid for snekring og oppussing i norske hus og hytter. Her er Byggmax’ fem tips for å bygge billig – året rundt.

Det er mye penger å spare på byggeprosjektet, særlig hvis du følger Byggmax sine råd.
Det er mye penger å spare på byggeprosjektet, særlig hvis du følger Byggmax sine råd.

- Vi merker god pågang på varehusene på sommeren. Det er mange som bruker ferien på å fikse opp hjemme eller på hytta. Samtidig ser vi at to helt like prosjekter kan få to helt ulike priser hvis man ikke legger ned en innsats i forkant. Det er viktig for oss i Byggmax å dele vår kunnskap for å sikre at kundene våre kommer billigst ut av sommerens prosjekt, forteller Niklas Hamberg, Norgessjef i Byggmax.

En undersøkelse gjennomført av Kantar på vegne Byggmax viser at hele 8 av 10 planlegger å fikse selv i sommer.

- Vi ser både i varehusene, og gjennom undersøkelsen, at det er mange som skal fikse eller bygge selv i sommer. Det er fint, men det er ikke nødvendig å bruke hele feriepotten på plank og spiker. Det er jo hyggelig å ha litt til overs til sommerkos, avslutter Hamberg.

Byggmax’ fem tips for å bygge billig

  1. Planlegg godt. Når du skal gå i gang med et prosjekt, lite eller stort, er det ekstremt viktig å planlegge godt. Da får du full oversikt over hva du trenger og kan planlegge innkjøpene dine deretter.
  2. Sjekk pris hos de ulike byggevarekjedene. Prisendringene vi har sett i det siste utgjør kun en brøkdel av prisforskjellen man finner mellom ulike byggevarekjeder. Man sparer fort mer på å sjekke rundt enn å handle etter utviklingen i råvareprisene. Dette gjelder spesielt for privatpersoner, som står uten såkalt proffrabatt.

  3. Bruk prisgaranti. Ulike byggevarekjeder har ulik prisgaranti. Noen gir pengene tilbake hvis identisk vare er billigere et annet sted, og noen garanterer at de er billigst på hele prosjektet. Det aller viktigste er å bruke dem aktivt. Her kan det være penger å spare! Byggmax garanterer lavest pris på hele byggeprosjektet. Garantien gir deg tilbake 110 % av differansen hvis en lokal konkurrent setter ned prisen inntil syv dager senere.

  4. Kjøp brukt. Hvorfor kjøpe nytt utstyr når du kan kjøpe brukt? Det finnes masse utstyr av høy kvalitet som er lite brukt på finn.no.

  5. Lei eller lån utstyr. Aller best er om du leier eller låner utstyr til prosjektet ditt. En drill brukes for eksempel i gjennomsnitt kun 12 minutter i løpet av hele sin levetid. Hvis du leier eller låner utstyr bidrar sparer du både penger og miljøet. Kanskje du kan spørre en nabo?

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Det er mye penger å spare på byggeprosjektet, særlig hvis du følger Byggmax sine råd.
Det er mye penger å spare på byggeprosjektet, særlig hvis du følger Byggmax sine råd.
Last ned bilde

Lenker

Om Byggmax

Byggmax
Byggmax
Enebakkveien 309
1188 oslo

https://www.byggmax.no/

Om Byggmax Group

Byggmax tilbyr byggematerialer og gjør-det-selv-produkter av høy kvalitet til beste pris, på en enkel og god måte. Uansett budsjett eller tidligere erfaring, gir vi kundene våre kunnskap og selvtillit til å fullføre sine byggedrømmer. Med en velfungerende netthandel og over 160 butikker i Sverige, Norge og Finland er Byggmax en av Nordens ledende detaljhandelskjeder innen bygg- og gjør-det-selv-produkter. Konsernet omsatte for 5,2 milliarder kroner i år 2019 og har vært notert på Nasdaq siden 2010.

Følg pressemeldinger fra Byggmax

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Byggmax på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Byggmax

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom