PSA Norge

Fem stjerner i Euro NCAP til DS 3

Del

DS 3 CROSSBACK fikk fem stjerner i Euro NCAP med safety pack. I Norge føres kun modeller med safety pack som standardutstyr.

DS 3 CROSSBACK oppnådde svært gode tall og tilbyr topp aktiv og passiv sikkerhet, både for passasjerer og fotgjengere. DS 3 CROSSBACK oppnådde 96 prosent beskyttelse av voksne passasjerer, 86 prosent for barn og 76 prosent for assistansesystemer.

Standard på det norske markedet er DS 3 CROSSBACK utstyrt med en stor sikkerhetspakke. Den består av Active Safety Brake (0-140 kilometer i timen og nattmodus), blindsonevarsler, skiltgjenkjenning, filskiftvarsler, aktiv filholder med Road Edge og kollisjonsvarsler. 

Som ekstrautstyr kan sikkerheten ytterligere oppgraderes med Sikkerhetspakke Pluss. Da får man i tillegg DS Connected Pilot (selvkjøring nivå 2), fjernlysassistent og aktiv blindsone varsler. 

-          For et nytt merke på det norske markedet er det svært viktig at EuroNCAP graderer DS 3 CROSSBACK i toppsjiktet på total sikkerhet. En score på 5 stjerner gjør at vi kan være trygge på at DS 3 CROSSBACK vil være en sikker bil for våre kunder, sier Thomas Christensen, direktør DS Automobiles Norge hos Bertel O. Steen.

DS 3 CROSSBACK er allerede lansert i Norge, og mange ser frem til den elektriske versjonen som ankommer på slutten av året.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om PSA Norge

PSA Norge
PSA Norge
Solheimveien 7
1473 Lørenskog

67 92 60 00

Følg saker fra PSA Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra PSA Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra PSA Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom