UiO - Det juridiske fakultet

Fattigdom, menneskerettigheter og omstridte beregninger

Del

Dette digitale arrangementet skal handle om global fattigdom og menneskerettigheter. Du får møte Philip Alston, som har vært FNs spesialrapportør for ekstrem fattigdom og menneskerettigheter, i tillegg til statsråd Dag-Inge Ulstein, direktør for Pathfinders, Liv Tørres og professor Morten Jerven.

Tid og sted: 9. des. 2020 15:30–16:30, Online via Zoom

Arrangementet er en del av Olso Peace Days og vil foregå på engelsk. For mer informasjon og for å melde deg på, se den engelske arrangementssiden. Zoom-lenke sendes ut til alle registrerte.

Se også arrangementsomtale på Oslo Peace Days nettsider.

Arrangør:
Menneskerettigheter og bærekraftig utvikling: rett og sosial endring (UiO) og Norsk senter for menneskerettigheter (UiO).

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om UiO - Det juridiske fakultet

UiO - Det juridiske fakultet
UiO - Det juridiske fakultet
Karl Johans gate 47
0162 Oslo

22 85 95 00http://www.jus.uio.no

Det juridiske fakultetet i Oslo er den største utdanningsinstitusjonen i landet for juristar, og ein sentral aktør innan juridisk forsking.

Følg saker fra UiO - Det juridiske fakultet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra UiO - Det juridiske fakultet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra UiO - Det juridiske fakultet

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom