Amedia

Fast ansatt som redaktør i Bygdebladet

Del

Jan Henrik Heggebø (27) er fast ansatt som ansvarlig redaktør i Bygdebladet Randaberg & Rennesøy fra 1. januar. Han har da vært konstituert i stillingen i fire måneder.

Ansvarlig redaktør Jan Henrik Heggebø, Bygdeposten
Ansvarlig redaktør Jan Henrik Heggebø, Bygdeposten

– Jan Henrik har jobbet som journalist i Bygdebladet siden 2018, og han vil videreføre det gode journalistiske arbeidet som er gjort det siste året og samtidig sette sitt preg på utviklingen videre, sier styreleder Ole Morten Ona Ringdal. 

– I løpet av mine to år i Bygdebladet har jeg sammen med dyktige kolleger fått gleden av å bidra til avisens positive utvikling, og særlig digitalt det siste året, sier Jan Henrik Heggebø. Han er både stolt og ydmyk over å ha blitt fast ansatt i jobben etter å ha vært konstituert i stillingen siden 1. september. 

Foruten Bygdebladet har Heggebø bakgrunn fra Stavanger Aftenblad, Rogalands Avis, Sandnesposten og Solabladet.

Kontakter

Ansvarlig redaktør i Bygdebladet, Jan Henrik Heggebø - telefon 482 62 037

Styreleder i Bygdebladet, Ole Morten Ona Ringdal - telefon 90 91 89 59

Bilder

Ansvarlig redaktør Jan Henrik Heggebø, Bygdeposten
Ansvarlig redaktør Jan Henrik Heggebø, Bygdeposten
Last ned bilde

Om Amedia

Amedia
Amedia
Akersgata 34
0107 Oslo

22 00 90 00http://www.amedia.no

Amedia er landets største utgiver av lokale medier. Daglig når konsernets medier 1,9 millioner lesere.

Amedias redaksjonelle medarbeidere er hver dag til stede i lokalsamfunn over hele landet for å rapportere om det som skjer. Samtidig bidrar våre selgere til å skape lokale markedsplasser gjennom å koble lokale næringsdrivende med kunder. Sammen dekker disse funksjonene vårt samfunnsoppdrag i alle lokalesamfunn hvor Amedia er til stede. Verdiene som ligger til grunn for Amedias tolking av samfunnsoppdraget finner man i vår forretningsidé og vår utgivererklæring.

Følg saker fra Amedia

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Amedia på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Amedia

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom