Fana Sparebank

Fana Sparebank justerer utlåns- og innskuddsrenter

Del
IngressNorges Banks heving av styringsrenten og fortsatt høyt nivå på pengemarkedsrenten medfører at Fana Sparebank har besluttet å sette opp utlåns- og innskuddsrenter med inntil 0,25 prosentpoeng.

De nye rentebetingelsene vil bli gjort gjeldende fra 19. desember 2022 for nye lån. Renten for eksisterende utlåns- og innskuddsprodukter endres fra 1. februar 2023. Alle kunder som får renteendring, vil motta informasjon enten i brev eller ved informasjon i nettbanken.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Fana Sparebank

Fana Sparebank
Fana Sparebank
Østre Nesttunv. 3
5221 Nesttun

915 03 411https://www.fanasparebank.no/

Fana Sparebank er eneste lokalbank i Bergen, med hovedkontor på Nesttun og ett avdelingskontor i Bergen sentrum. Konsernet Fana Sparebank består av Fana Sparebank, Fana Sparebank Eiendom og Fana Sparebank Boligkreditt. Totalt ca. 135 ansatte.

De senere år har Fana Sparebank vært en aktiv bidragsyter til finansbyen Bergen, gjennom medvirkning til etableringen Brage Finans og Norne Securities. Fana Sparebank er aktiv i finansklyngen Finance Innovation, og bidrar til lokalmiljøet i Bergen med gavemidler til næringsliv, organisasjoner og ildsjeler.

Følg pressemeldinger fra Fana Sparebank

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Fana Sparebank på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Fana Sparebank

Rekordhøy rentenetto og kundeutbytte9.2.2023 13:49:08 CET | Pressemelding

Fana Sparebank har kraftig vekst i både rentenettoen og resultatet for 4. kvartal 2022. Kvartalstallene viser en vekst på 40,3 millioner kroner i rentenettoen, eller 45,3 prosent sammenlignet med fjoråret. Rentenettoen på 129,2 millioner kroner er det høyeste som er registrert for et kvartal. Resultatet for kvartalet på 58,2 millioner kroner er hele 30,8 millioner kroner høyere enn for tilsvarende periode i fjor (27,4), og gir en egen-kapitalavkastning på 8,3 prosent fra totalresultatet. Resultatet gir grunnlag for utbetaling av kundeutbytte for 2022.

Fana Sparebank utsteder Norges første Grønne ansvarlige lån20.11.2022 20:18:32 CET | Pressemelding

Fana Sparebank passerer en viktig milepæl i satsningen innen bærekraft og bidrag til å nå de fremtidige klimamålene. Med forankring i bankens rammeverk for Grønn finansiering har Fana Sparebank gjennomført en vellykket utstedelse av Norges første Grønne ansvarlige lån. Lånet på 200 millioner kroner ble ved lanseringen nær tre ganger overtegnet, og oppnådde en meget god pris for banken.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom