Spiterstulen Turisthytte

Familien til fjells igjen

Del

Spiterstulen har i flere generasjoner vært et familiedrevet sted, og vil etter et kort opphold, bli det igjen. “Vi har i fellesskap dannet et godt grunnlag for videre samarbeid og drift, og står nå sterkere sammen enn noensinne!” sier Bjørn Andreas.

Vi er stolt av å få videreføre historien, kunnskapen og kulturen som er ervervet gjennom generasjoner. Det er en glede at vi i felleskap med resten av familien har fått til dette. Vi ser virkelig frem til å utvikle Spiterstulen videre, og vi vil fortsatt bygge på de gamle sæter-verdiene; varme senger, god hvile og solid mat. Vi ønsker at større og mindre turer i fjellet, på egen hånd eller med trygge og dyktige førere, fremdeles skal være grunnpilarer og opplevelser for våre gjester.

Bodil og Bjørn Andreas har allerede jobbet på, og drevet Spiterstulen i en årrekke. Hele familien har et stort hjerte for stedet. De flytter nå til fjells og får med sin eldste sønn Tor Espen inn i driverlaget og ledelsen. Det er flott å ha forsterket kompetanse i form av Bjørn Andreas som utdannet kokk og øl-kelner, og Tor Espen som utdannet servitør og vinkelner. Bodil er super på selskap, bryllup og andre eventer! Vi stiller dermed godt rustet for arrangementer som bryllup, jubileum og konferanser i tillegg til å ta imot fjellvandrere.

Spiterstulen gir “Gi hverdagen et pusterom” i hjertet av Jotunheimen

Vi ønsker hjertelig velkommen til oss.

Folket på Spiterstulen

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Spiterstulen Turisthytte

Spiterstulen Turisthytte
Spiterstulen Turisthytte
Visdalsvegen 1710
2686 Lom

https://www.facebook.com/spiterstulen

Spiterstulen ligger på 1111 m.o.h. ved skoggrensen i den lune og frodige Visdalen. Midt mellom Glittertind og Galdhøpiggen i Jotunheimen finner du oss. Her finner du en rik flora, pludrende bekker, gjengrodde dyregraver og sagnomsuste sætertufter som innbyr til fine småturer og spennende større turer.

Spiterstulen var opprinnelig en setergrend til slektsgarden Sulheim som ble utvidet for gjester første gangen på midten av 1800-tallet. Gjennom seks generasjoner har stedet siden blitt utbygd og modernisert. Men det gamle preget er bevart – med flere små og store hus i ett tun. Vi er en turisthytte som tilbyr våre gjester god mat, og en stor variasjon av romstandarder som passer de fleste behov og budsjett.

Velkommen til oss!

Følg pressemeldinger fra Spiterstulen Turisthytte

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Spiterstulen Turisthytte på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.