FagforbundetFagforbundetFagforbundetFagforbundet

Fagforeningene vil la Akasia-barna avslutte barnehagetida

Del

Når sterke hensyn tilsier det, kan fagforeningene gi dispensasjon fra en streik. Avslutning for førskolebarna i Akasia barnehager er en slik grunn. En dispensasjon forutsetter av arbeidsgiver søker om det. Vi har ikke fått noen slik søknad.

De ansatte i Akasia og fagforeningene deres ønsker at førskolebarna i Akasiabarnehagene får en verdig avslutning på sine år i barnehagen.

 Våre medlemmer i Fagforbundet, Utdanningsforbundet, Delta og Lederne er enige med foreldrene i at det er trist at seksåringene ikke får en skikkelig avslutning av mange år i barnehagen. Det kunne de fått om arbeidsgiver Akasia hadde søkt om dispensasjon for dette, men det gjør de ikke, av grunner som ikke er kjent for oss. 

Ørjan Myrmel, leder i Fagforbundet Hordaland

Anita Knapskog, leder i Utdanningsforbundet Hordaland

Lars Wiggen, streikeleder for Lederne

Borghild Monsen Tveit, leder i lokal streikekomite, Delta 

Om Fagforbundet

Fagforbundet
Fagforbundet
Keysersgate 15
0165 Oslo

23 06 40 00http://www.fagforbundet.no/

Fagforbundet er LOs største forbund, med over 390 000 medlemmer. Vår hovedoppgave er å sikre medlemmene gode og trygge lønns- og arbeidsvilkår. Som landets største arbeidstakerorganisasjon har vi også tyngde og politisk gjennomslagskraft til å styrke og videreutvikle velferdsstaten

Følg pressemeldinger fra Fagforbundet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Fagforbundet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Fagforbundet

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom