Fagforbundet

Fagforbundet inviterer pressen til å følge vårt 5. ordinære landsmøte

Del

Landsmøtet avholdes 17. – 21. oktober på Oslo Kongressenter, Folkets hus. Alle må være akkreditert på forhånd for å slippe inn.

Fagforbundets 5. ordinære landsmøte
Fagforbundets 5. ordinære landsmøte

Fagforbundets leder, Mette Nord åpner kongressen mandag 17. oktober kl. 10.00. Foreløpig kjøreplan og saksdokumenter finner dere på vår nettside: Fagforbundet.no/landsmotet-2022 

Presseakkreditering til landsmøtet

Landsmøtet er forbundets øverste organ og holdes hvert fjerde år i andre halvdel av året. Det skulle vært avholdt landsmøte i 2021, men ble utsatt på grunn av koronapandemien.  Landsmøtet består av 280 regionsdelegater, 80 yrkesseksjonsdelegater, landsstyrets medlemmer, fem delegater fra ungdomsorganiseringa og fem delegater fra pensjonistorganiseringa.

For å yte best mulig service og ivareta sikkerheten både før og under landsmøte ber vi om påmelding så raskt som mulig. Alle må være akkreditert på forhånd for å slippe inn.

Kontakter

Bilder

Fagforbundets 5. ordinære landsmøte
Fagforbundets 5. ordinære landsmøte
Last ned bilde

Om Fagforbundet

Fagforbundet
Fagforbundet
Keysersgate 15
0165 Oslo

23 06 40 00http://www.fagforbundet.no/

Fagforbundet er LOs største forbund, med over 400 000 medlemmer. Vår hovedoppgave er å sikre medlemmene gode og trygge lønns- og arbeidsvilkår. Som landets største arbeidstakerorganisasjon har vi også tyngde og politisk gjennomslagskraft til å styrke og videreutvikle velferdsstaten

Følg pressemeldinger fra Fagforbundet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Fagforbundet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Fagforbundet

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom