EVRY

EVRY og Cybereason inngår strategisk partnerskap for neste generasjon sikkerhetsløsninger

Del

EVRY og Cybereason har inngått et strategisk partnerskap som innebærer at EVRY utvider sikkerhetstilbudet betydelig til sine kunder. Partnerskapet bygger på EVRYs og Cybereasons mål om å integrere cybersikkerhet som en kjernefunksjon, for å støtte dagens utviklingslandskap og felles forpliktelse til å styrke forsvaret mot uønskede angrep.

Kunder får gjennom dette partnerskapet tilgang til Cybereasons ledende Cyber ​​Defense Platform og EVRYs sterke kompetanse, slik at kunder kan anvende global beste praksis og markedsledende sikkerhetsløsninger i sin infrastruktur.

Cybereasons integrerte plattform for sluttpunktsikkerhet gir en unik flerlags identifikasjon og beskyttelse mot kjent og ukjent skadelig programvare, og trusler ved endepunkt-løsninger. Gjennom å kombinere Cybereasons plattform og EVRYs erfarne sikkerhetsanalytikere får kundene sanntidsregistrering av cybertrusler og kan dramatisk redusere angriperens muligheter.

"Ettersom cyberkriminelle jobber utrettelig for å få fotfeste i organisasjoner, må sikkerhetsteamene respondere ved å forbedre effektiviteten og nøyaktigheten betydelig, slik at man er bedre i stand til å oppdage og eliminere disse truslene. Gjennom samarbeidet med Cybereason får vi tilgang til verdensledende teknologi og metodikk, og styrker med dette vår kompetanse og kapasitet innen sikkerhet, slik at våre kunder kan redusere risikoen og ha styrket cybersikkerhet i den digitale tidsalderen», sier konsernsjef Per Hove på EVRY.

«Cybereason er begeistret for å inngå et partnerskap med den fremste MSSP i Norden, og vi gleder oss til å hjelpe våre kunder med å møte dagens økte risiko for cybersikkerhetsrisiko. En av de utfordringene for dagens cybersecurity-team er mangelen på teknologi, mennesker og automatisering som er spesielt utviklet og tilrettelagt for å forsvarere seg mot angrep. Partnerskapet vil hjelpe EVRYs kunder og begrense cybersikkerhetsrisikoen», sier CEO Livor Div i Cybereason.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om EVRY

EVRY
Snarøyveien 30 A
1360 Fornebu

+47 23 14 50 00https://www.evry.no

Om EVRY

EVRY er et ledende nordisk IT-tjeneste og programvareselskap med mer enn 10 000 kunder i privat og offentlig sektor. Over fem millioner mennesker i Norden bruker daglig løsninger levert av EVRY. Gjennom en sterk lokal tilstedeværelse med dyp teknologisk og forretningsmessig innsikt er EVRY en pådriver i kundenes innovasjon og fornyelse. EVRY hadde i 2018 en omsetning på NOK 12,9 milliarder og 8 800 ansatte i 9 land. Hovedkontoret ligger på Fornebu utenfor Oslo og selskapets aksjer er notert på Oslo Børs. www.evry.com.

 

Om Cyberason

Cybereason, utvikler av den ledende cyber forsvarsplattformen, gir fordelene tilbake til forsvarerene gjennom en helt ny tilnærming til cybersikkerhet. Cybereason tilbyr endepunkt deteksjon og respons (EDR), neste generasjons antivirus (NGAV) og aktive overvåkings tjenester, alle drevet av sin proprietære dataanalyseplatform. Cybereason-serien av produkter gir uovertruffen synlighet, øker analytikerens effektivitet, og reduserer sikkerhetsrisikoen. Cybereason er privat eid selskap, og er kapaitalisert med USD $189 millioner, med hovedkontor i Boston og kontorer i London, Tel Aviv og Tokyo.

Følg saker fra EVRY

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra EVRY på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra EVRY

EVRY rapporterer et andre kvartal i 2019 med vekst innen konsulent- og applikasjonstjenester, som støtter selskapets strategiske retning12.7.2019 07:01:12 CESTPressemelding

(Fornebu, 12. juli 2019) EVRY rapporterer driftsinntekter for andre kvartal på 3 178 millioner kroner i 2019, sammenlignet med 3 286 millioner kroner i andre kvartal 2018. Driftsinntektene for årets første halvår var på 6 507 millioner kroner, som er en økning fra 6 494 millioner kroner for samme periode i fjor. Justert for valutaeffekter og oppkjøp, var den organiske veksten 0,1 % i første halvår 2019, sammenlignet med første halvår av 2018. Financial Services rapporterte en positiv organisk vekst i andre kvartal, mens de andre forretningsområdene var berørt av sesongsvingninger.

EVRY och Tieto går samman för att bli en ledande leverantör av digitala tjänster i Norden.18.6.2019 07:10:12 CESTPressemelding

(Fornebu / Espoo, 18 juni 2019) EVRY och Tieto tillkännager idag ett avtal om samgående för att bilda ett av de ledande digitala tjänste- och mjukvaruföretagen i Norden. Med en kombinerad omsättning på närmare 3 miljarder EUR och med 24 000 medarbetare blir det nya bolaget väl positionerat för att öka den digitala innovationstakten för nordiska företag och samhället i stort. De båda bolagen kompletterar varandra utifrån sin geografiska närvaro samt från ett kund- och erbjudandeperspektiv. Det nya bolaget får namnet TietoEVRY och kommer betjäna tusentals kunder inom såväl privat som offentlig sektor i mer än 90 länder.

EVRY og Tieto fusjonerer og skaper en ledende nordisk leverandør av digitale tjenester18.6.2019 07:00:43 CESTPressemelding

(Fornebu/Espoo, 18. juni 2019) EVRY og Tieto har i dag kunngjort en fusjonsavtale. Sammen skaper partene et konkurransedyktig selskap for digitale tjenester og programvare i Norden. Det fusjonerte selskapet vil ha en samlet omsetning på rundt 30 milliarder kroner og 24.000 medarbeidere. EVRY og Tieto er svært komplementære når det gjelder geografiske markeder, tjenesteportefølje og kunder. Selskapet vil bli kalt TietoEVRY og ha flere tusen kunder i privat og offentlig sektor i mer enn 90 land.