EVRY

EVRY lanserer finansielt dashboard og styrker tjenester til bankenes bedriftskunder

Del

(Oslo, 10. april 2019) EVRY har inngått partnerskap med CoCoNet for å videreutvikle tjenestetilbudet til forretningsbanker. EVRY vil, ved å integrere CoCoNets finansielle dashboards i sine tjenester, gi bankenes bedriftskunder bedre oversikt og styring av finansiell informasjon.

Fra venstre: Wiljar Nesse, EVP Financial Services i EVRY,  og Oliver Olmesdahl, CEO i CoCoNet
Fra venstre: Wiljar Nesse, EVP Financial Services i EVRY, og Oliver Olmesdahl, CEO i CoCoNet

Med økende tilgang til økonomiske data, blir det stadig viktigere for bedrifter å kunne visualisere kompliserte sammenhenger og komplekse data på en brukervennlig måte. Løsningen med "smarte dashboard" som EVRY og CoCoNet nå vil tilby bedriftsbanker i det nordiske markedet, vil gi større selskaper en tydelig oversikt over all relevant finansiell informasjon. Slik visualisering av viktige økonomiske data legger et godt grunnlag for enkle og intuitive arbeidsflyter og for å forbedre sporing, analyse og planlegging.

CoCoNet har vokst kontinuerlig siden 1984 og har bygget tillit og langsiktige relasjoner med mange ledende banker i det europeiske og globale markedet. Deres løsninger er internasjonalt sertifisert og brukes av bedriftskunder hos anerkjente banker.

"CoCoNets finansielle dashboard er en brukervennlig løsning som ytterligere forbedrer vårt tilbud til bedriftsbanker med mer verdifulle løsninger. Vår ambisjon er å bygge videre på vår brede erfaring fra den nordiske banksektoren, og å kombinere den med CoCoNets velprøvde dashboard-løsning. Med denne tjenesten kan vi tilby nordiske banker et bredere spekter av bedriftsløsninger til deres eksisterende kunder, og hjelpe dem med å tiltrekke seg nye kunder, sier Wiljar Nesse, konserndirektør Financial Services i EVRY.

"Vi er veldig glade for å ha inngått dette partnerskapet med EVRY, som er en av de ledende leverandørene av IT-tjenester i Norden. Sammen gir vi bankene mulighet til å gi en bedre kundeopplevelse og økt verdi til sine bedriftskunder. Gjennom vår felles løsning drar bankene fordel av EVRYs og CoCoNets samlede kompetanse og kapasitet innen bedriftsbank og brukeropplevelse. Vårt mål er å jobbe sammen for å tilby neste generasjon digitale banktjenester til nordiske banker, sier Oliver Olmesdahl, administrerende direktør i CoCoNet. 

De finansielle dashboardene lar seg lett tilpasse etter eget ønske. Brukeren kan velge sitt eget sett av "widgets" og designe dashboardet med dra-og-slipp-funksjonalitet. Hver widget kan konfigureres til å presentere ønsket relevant og nyttig informasjon, f.eks. ved å angi tidsrammer eller velge kontoer eller valutaer. Visualisering av økonomiske data i et enkelt og intuitivt dashbord kan hjelpe store bedrifter til å identifisere trender og mønstre som støtte til beslutninger og bidra til forbedringer i organisasjonen.Om CoCoNet
CoCoNet-konsernet leverer anerkjente digitale banktjenester til bedriftsbanker for å drive innovasjon og næringsvekst. Banker som Citi, HSBC, ING, JPMorgan, KBC, UniCredit bruker CoCoNets løsninger. Porteføljen inkluderer smidige bankportaler, digitale bankapplikasjoner, hubs for bankkommunikasjon og PSD2-løsninger. Produktene er fleksible og funksjonsrike. De gir en fullverdig og interaktiv kundeopplevelse. CoCoNet-konsernet, med hovedkvarter i Erkrath (Tyskland) og med datterselskaper i Paris (Frankrike), Warszawa (Polen) og Bucuresti (Romania), har over 200 ansatte.

Nøkkelord

Kontakter

Viola Hellström, VP Communications and Marketing, EVRY, tel: + 46 73 708 1727
Nina Gosejacob, Head of Marketing, CoCoNet, tel +49 211 24 90 2-0

Bilder

Fra venstre: Wiljar Nesse, EVP Financial Services i EVRY,  og Oliver Olmesdahl, CEO i CoCoNet
Fra venstre: Wiljar Nesse, EVP Financial Services i EVRY, og Oliver Olmesdahl, CEO i CoCoNet
Last ned bilde

Lenker

Om EVRY

EVRY
Snarøyveien 30 A
1360 Fornebu

+47 23 14 50 00https://www.evry.no

Om EVRY

EVRY er et ledende nordisk IT-tjeneste og programvareselskap med mer enn 10 000 kunder i privat og offentlig sektor. Over fem millioner mennesker i Norden bruker daglig løsninger levert av EVRY. Gjennom en sterk lokal tilstedeværelse med dyp teknologisk og forretningsmessig innsikt er EVRY en pådriver i kundenes innovasjon og fornyelse. EVRY hadde i 2016 en omsetning på NOK 12,2 milliarder og 8 500 ansatte i 9 land. Hovedkontoret ligger på Fornebu utenfor Oslo og selskapets aksjer er notert på Oslo Børs. www.evry.com.Følg saker fra EVRY

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra EVRY på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra EVRY

EVRY rapporterer et andre kvartal i 2019 med vekst innen konsulent- og applikasjonstjenester, som støtter selskapets strategiske retning12.7.2019 07:01:12 CESTPressemelding

(Fornebu, 12. juli 2019) EVRY rapporterer driftsinntekter for andre kvartal på 3 178 millioner kroner i 2019, sammenlignet med 3 286 millioner kroner i andre kvartal 2018. Driftsinntektene for årets første halvår var på 6 507 millioner kroner, som er en økning fra 6 494 millioner kroner for samme periode i fjor. Justert for valutaeffekter og oppkjøp, var den organiske veksten 0,1 % i første halvår 2019, sammenlignet med første halvår av 2018. Financial Services rapporterte en positiv organisk vekst i andre kvartal, mens de andre forretningsområdene var berørt av sesongsvingninger.

EVRY och Tieto går samman för att bli en ledande leverantör av digitala tjänster i Norden.18.6.2019 07:10:12 CESTPressemelding

(Fornebu / Espoo, 18 juni 2019) EVRY och Tieto tillkännager idag ett avtal om samgående för att bilda ett av de ledande digitala tjänste- och mjukvaruföretagen i Norden. Med en kombinerad omsättning på närmare 3 miljarder EUR och med 24 000 medarbetare blir det nya bolaget väl positionerat för att öka den digitala innovationstakten för nordiska företag och samhället i stort. De båda bolagen kompletterar varandra utifrån sin geografiska närvaro samt från ett kund- och erbjudandeperspektiv. Det nya bolaget får namnet TietoEVRY och kommer betjäna tusentals kunder inom såväl privat som offentlig sektor i mer än 90 länder.

EVRY og Tieto fusjonerer og skaper en ledende nordisk leverandør av digitale tjenester18.6.2019 07:00:43 CESTPressemelding

(Fornebu/Espoo, 18. juni 2019) EVRY og Tieto har i dag kunngjort en fusjonsavtale. Sammen skaper partene et konkurransedyktig selskap for digitale tjenester og programvare i Norden. Det fusjonerte selskapet vil ha en samlet omsetning på rundt 30 milliarder kroner og 24.000 medarbeidere. EVRY og Tieto er svært komplementære når det gjelder geografiske markeder, tjenesteportefølje og kunder. Selskapet vil bli kalt TietoEVRY og ha flere tusen kunder i privat og offentlig sektor i mer enn 90 land.