Avinor

Et godt flytilbud er et være eller ikke-være for svært mange bedrifter

Del

Internasjonalt ledende Østerdalen-bedrift avhengig av Røros lufthavn.

Foto: Tom Gustavsen for OS ID.
Foto: Tom Gustavsen for OS ID.

OS ID, basert i Nord-Østerdalen, er en internasjonalt ledende utvikler og produsent av øremerker for husdyr. Bedriften tilbyr også systemer for aktivitetsmåling av husdyr. Selskapet har 40 ansatte på Os og selger sine produkter og løsninger via datterselskaper og forhandlere i Europa og Australia.​

– Vi benytter Røros lufthavn flere ganger i uka. Enten ved at våre ansatte reiser ut i møter og på samlinger, eller at vi tar imot besøk fra kunder, samarbeidspartnere og kolleger fra det internasjonale konsernet vårt. Som en internasjonal bedrift i distriktet er et godt flytilbud et være eller ikke-være, rett og slett. Det hadde blitt vanskelig, for ikke å si umulig, å opprettholde aktiviteten vår, på den måten vi gjør nå, uten forbindelsen Røros – Oslo lufthavn. Vår videre vekst vil hovedsakelig skje i markeder utenfor Norge. Da sier det seg selv at et godt flytilbud er særdeles viktig, forteller Marie Bakås, nordisk sjef for kommunikasjon og markedsføring i OS ID.

Hun understreker at de i teorien kan benytte tog eller bil til møtevirksomhet i Oslo.– Men vi ville brukt urimelig mye tid på dette. For de fleste av reisene våre er Oslo lufthavn transitt til andre byer i Europa. Å slippe å bruke forskjellige transportmidler, er selvsagt en stor praktisk fordel.

For OS ID er det viktigst å kunne fly ut på morgenen og ha muligheten til å være på Røros igjen om kvelden. Tidlig avgang fra Røros, slik at det er mulig å komme ut i Europa til lunsjtider, er derfor viktig. – At flyet fra Røros går til og fra Oslo lufthavn er sentralt, men like viktig er timingen for rutene, avslutter Bakås.​

Kontakter

Bilder

Foto: Tom Gustavsen for OS ID.
Foto: Tom Gustavsen for OS ID.
Last ned bilde

Om Avinor

Avinor
Avinor
Dronning Eufemias gate 6
0191 Oslo

+47 67 03 00 00https://avinor.no

Avinor har ansvar for 44 statlig eide lufthavner, og flysikringstjenesten for sivil og militær luftfart i Norge. Dette nettverket binder Norge sammen - og Norge sammen med verden.

Avinor er en drivkraft i miljøarbeidet i luftfarten og en pådriver for å redusere de samlede klimagassutslippene fra norsk luftfart. Selskapet har en ledende rolle i arbeidet med utvikling av elfly, og leveranse av biodrivstoff til fly.

Avinor bidrar hvert år til 50 millioner sikre og effektive flyreiser. Om lag halvparten av disse er til og fra Oslo lufthavn.

Rundt 3.000 medarbeidere har ansvar for å planlegge, bygge ut og drive et samlet lufthavn- og flysikringssystem. Avinors virksomhet finansieres gjennom luftfartsavgifter og salg på flyplassene.

Følg saker fra Avinor

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Avinor på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Avinor

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom