Nytelse.no

Erotisk påskeegg utsolgt på 2 timer!

Del

Haugevis av erotiske påskeegg på vei til norske hjem. Nytelse.no ble utsolgt for det populære påskeegget på kun to timer, nå har de sendt hastebestilling for å dekke behovet.

I går lanserte Nytelse.no årets erotiske påskeegg, og etter kun to timer var egget utsolgt. Nå har nettbutikken sendt hastebestilling til leverandøren og åpnet for forhåndsbestilling for sine kunder slik at de rekker å få det populære egget før påskeferien.

- Det er ingen tvil om at nordmenn er klar for og bytte ut påskegodteriet med noe annet som er godt, nemlig orgasmer, sier sexolog og presseansvarlig i Nytelse.no, Maria K. Ebbestad.

Egget er fylt med 13 erotiske overraskelser og du finner alt fra vibrator, penisring og bondage-tau til massasjelys, penishylse og analplugg.

- I dette unike egget finner du alt du og partneren din trenger for en het natt på hytta eller soverommet. Her er det ting for å få opp stemningen og for å frigjøre orgasmen. Med andre ord, den perfekte ferien, sier Ebbestad.

Det er ikke første gang Nytelse.no gjør suksess med sexleketøy i høytiden. Nettbutikkens adventskalender har vært meget populær de siste årene og i fjor solgte de over all forventing.

- Med alt dette kan du eksperimentere til det fulle og holde det spennende på soverommet. Kom nærmere hverandre og overrask partneren din et frekt lite påskeegg. En orgasme om dagen vil senke stressnivået i kroppen og gjøre deg gladere. Ikke bare fordi du opplever noe vanvittig deilig, men orgasmer frigir Dopamin, Oxtocin og Endorfiner som sammen utgjør kroppens egen lykkepille, smiler Ebbestad.

Bruk leketøy med kjæresten

Det finnes ulike former for sexleketøy som egner seg perfekt til par, men felles for alle er at de vil gi dere en vanvittig spennende og deilig opplevelse. Men hvorfor skal par bruke sexleketøy, er det ikke nok bare med hverandre?

- Sexleketøy er for par som vil ha det litt ekstra gøy, nyte hverandre på nye måter og oppleve seksuell stimuli på sitt beste, sier Ebbestad.

I tillegg forklarer hun at par som bruker sexleketøy er ofte gode på å kommunisere, de har bedre sex og de er opptatte av å fylle hverandres behov både på og utenfor soverommet. Når man forteller hverandre om hvilke leketøy man kunne tenke seg å prøve, sier man også en del om hva man liker og hvordan man liker å bli tilfredsstilt.

- Husk at man bruker ikke sexleketøy sammen fordi den andre er utilstrekkelig, men fordi det gjør sexen enda mer leken, forklarer Ebbestad.

Kontakter

Bilder

Om Nytelse.no

Nytelse.no
Nytelse.no
Bentsrudveien 1B
3083 Holmestrand

40 60 46 66http://www.nytelse.no

Vårt mål i Nytelse.no er å overraske, glede og inspirere deg med sexleketøy for han, henne og par. Vi er offisiell leverandør for de fleste merker i vår bransje. Vi er opptatt av å tilby sexleketøy vi vet gir deg de beste opplevelsene, uansett erfaringsnivå og seksuelle preferanser.