TV 2

Erling Braut Haaland sin debut sendes gratis på TV 2 Sumo

Del

TV 2 har sikret seg rettighetene til Erling Braut Haalands debut for Borussia Dortmund. Totalt vises tre kamper med den tyske storklubben neste uke - alle gratis og eksklusivt på TV 2 Sumo.

De tre oppkjøringskampene i Marbella spilles slik:

Tirsdag 7. januar 15.55: Borussia Dortmund - Standard Liege (Kampstart 16.00)

Lørdag 11. januar 11.55: Borussia Dortmund - Feyenoord (Kampstart 12.00)

Lørdag 11. januar 16.55: Borussia Dortmund - Mainz (Kampstart 17.00)

Europas giganter lå langflate etter den norske spiss-sensasjonen. Erling Braut Haaland vraket både Manchester United og Juventus. 19-åringen signert isteden i romjulen for Borussia Dortmund, som betalte 20 millioner euro til Red Bull Salzburg. Nå starter oppkjøringen til både Bundesliga og storoppgjørene i Champions League mot Paris Saint-Germain for Haaland og Dortmund. 

- Vi opplever stor interesse for Erling Braut Haaland. Han er en ekstremt spennende spiller som begeistrer og fascinerer. Det var derfor ikke overraskende at det var tøff konkurranse også om hans første kamper for Borussia Dortmund. Nå er vi glade for å kunne tilby de tre kampene til publikum på TV 2 Sumo, sier sportsredaktør Vegard Jansen Hagen i TV 2.

Kontakter

Bilder

Om TV 2

TV 2
TV 2
Lars Hilles gate 30
5020 Bergen

02255http://www.tv2.no

Dette er TV 2

TV 2 er et av Norges største kommersielle mediehus. Vi formidler, skaper og forteller historier som gjør nyheter, aktualiteter, sport og underholdning tilgjengelig for folk uansett når, hvor og hvordan de måtte ønske. Gjennom en rekke ulike kommersielle TV-kanaler, digitale plattformer og tjenester tilbyr vi et bredt spekter av innhold som spenner fra lett underholdning til tung journalistikk.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg saker fra TV 2

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra TV 2

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom