Sony Music Norway

Erika Norwich slipper «Ærlig»

Del
Erika Norwich gjorde i fjor høst braksuksess med låten «Til lillebror», som nådde #20 på Spotifys streaminglister og raskt rundet en million avspillinger på strømmetjenesten. Erika avsluttet 2022 som en av landets mest populære artister på TikTok, og var i 2022 #6 blant Norges «Most viewed artists» og #8 på listen over artister med flest nye følgere.

Nå er hun klar med sin ærligste og mest personlige låt til nå, «Ærlig». 

Låta handler om det jeg vil kalle bristepunktet i livet mitt. En periode jeg ikke er stolt av, men som også ble vendepunktet. Jeg har dedikert låta til kjæresten min, som har stått sammen med meg gjennom alt. Han er den eneste som aldri har tvilt på meg og mitt potensiale. Da jeg så meg selv som et monster, så han meg. Vårt forhold har vært tøft og krevende, men vi har holdt sammen og har det veldig fint sammen i dag. – forteller Erika.

Bristepunktet kom en mørk høstdag i 2021 etter en hendelse på byen. Erika har siden jobbet hardt med å bli en bedre versjon av seg selv, og håper at hennes historie kan oppfordre andre til å ta tak i problemene sine før det går for langt.

Jeg ønsker å være ærlig og fortelle min historie. Det siste 1,5 året har jeg jobbet ekstremt mye med meg selv, både på egen hånd og tett oppfulgt i behandlingsprogram. I dag føler jeg meg klar for å snakke om de tingene jeg har vært gjennom, og hvordan jeg kom meg hit jeg er i dag. Det er noe jeg kjenner jeg har behov for å dele både for meg selv, ovenfor mine følgere og for de som er der jeg en gang var, uten håp. Jeg vil fortelle at det er mulig å få hjelp, bli bedre og få det bra til slutt - og at én handling ikke definerer deg som menneske. Men for å få hjelp må du be om hjelp, og før du ber om hjelp må du erkjenne at du trenger hjelp. – Erika Norwich

«Ærlig «er produsert av Lars Lavik, og Erika har selv har skrevet tekst og melodi.

Be om hjelp før det er for sent! Før jeg ble bevisst på mine egne triggere kunne emosjonene mine bygges opp til et nivå hvor jeg mistet kontroll, som i mitt tilfelle betydde å skade meg selv - i panikk, skam og fortvilelse over å ikke vite hvorfor alt kjennes så intenst. Å være en fare for meg selv var ikke nok til at jeg så alvoret og viktigheten i å få hjelp. Jeg skulle ønske jeg så alvoret i problemene mine før det gikk så langt at jeg gikk fra å skade meg selv til å skade noen andre. Vold er aldri løsningen, hverken mot deg selv eller mot andre. – avslutter Erika.

 «Ærlig» er ute fredag 3.februar.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Last ned bilde
(C) Ricardo III Torreno
(C) Ricardo III Torreno
Last ned bilde

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway

Miley Cyrus slipper albumet Endless Summer Vacation10.3.2023 12:00:00 CET | Pressemelding

Miley Cyrus har gitt ut sitt åttende studioalbum, Endless Summer Vacation. Albumet, som er tilgjengelig globalt i dag via Columbia Records, kan høres her. Sammen med albumet kom det også en musikkvideo til den nye låten «River». Se den Jacob Bixenman-regisserte videoen her. Endless Summer Vacation inneholder Mileys hitsingel «Flowers» og har 13 spor totalt. Som en ekte global megahit, har «Flowers» vært #1 på den amerikanske hitlisten Billboard Hot 100 i hele seks uker – noe som er personlig rekord for Miley. I Norge har «Flowers» vært #1 i tre uker på Topplista og holdt seg på topp tre siden release. Singelen er også den mest spilte låten på norsk radio for tredje uken på rad. I tillegg er «Flowers» nå den låten som raskest har nådd 500 millioner avspillinger på Spotify. Miley har delt noen tanker rundt albumet – se videoen her. Hun forteller dette: – When it comes to the sequencing of Endless Summer Vacation, I divided it by two parts: AM and PM - to kind of represent almost like an

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom