Norsk Gjenvinning

Erik Osmundsen blir ny styreleder i Norsk Gjenvinning, Bjørn Arve Ofstad konstitueres som konsernsjef

Del

Erik Osmundsen tok formelt over som styreleder i NG Group på generalforsamlingen som ble avholdt 31. mars. Etter ni år som konsernssjef i Norsk Gjenvinning blir han fra 1. mai partner i Private Equity selskapet Verdane.

Erik Osmundsen blir Partner i Verdane - fortsetter som styreleder i Norsk Gjenvinning
I oktober 2020 meldte Erik Osmundsen til styret at han i løpet av 2021 ville fratre sin stilling som konsernsjef. Han takket ja til å jobbe videre som styreleder for konsernet, og sammen med hovedeier Summa Equity videreutvikle virksomheten til å bli en ledende aktør internasjonalt innen sirkulærøkonomien.

Fra mai blir Erik Partner i Private Equity selskapet Verdane, som investerer i Nordeuropeiske teknologi- og vekstselskaper. Hans hovedfokus vil være å investere i vekstselskaper og bidra til at bærekraft blir et konkurransefortrinn.

– Da har tiden kommet for å gi stafettpinnen videre og takke for min tid som konsernsjef. Jeg ser frem til å bli med på NG-reisen videre som styreleder, i tillegg til å ta fatt på nye og spennende utfordringer med Verdane-teamet i krysset mellom teknologi og bærekraft, sier Erik Osmundsen.


Bjørn Arve Ofstad konstitueres som konsernsjef fra 1. mai
I forbindelse med Eriks fratredelse vil COO Bjørn Arve Ofstad bli konstituert som konsernsjef fra 1. mai, og vil fungere som COO og konstituert konsernsjef inntil en ny konsernsjef er på plass.

– Jeg er svært glad for at Bjørn Arve, med all sin erfaring og kjennskap til konsernet, har blitt konstituert som konsernsjef i tiden fremover, sier Erik.

Bjørn Arve har siden 2013 hatt flere roller i konsernet. Tidligere har han bred industriell erfaring fra posisjoner som konsernsjef i Ocea Gruppen AS og som konserndirektør i Kverneland Group.

– Vi takker Erik for innsatsen de siste ni årene, og er takknemlige for at han blir med videre som styreleder. Nå som ferden går videre ønsker vi han lykke til i ny jobb, sier Bjørn Arve Ofstad.


Konsernledelsen rokkeres og styrkes
Samtidig som Bjørn Arve trer inn som konstituert konsernsjef gjøres det ytterligere endringer i konsernledelsen.

Andreas Lindstrøm har siden 2018 vært direktør for Divisjon Metall. Han vil nå ta over etter Bjørn Arve som administrerende direktør for Norsk Gjenvinning AS og divisjonsdirektør i NG Oslofjord. Harald Johnsen, divisjonsdirektør for NG Regioner, vil rapportere til Andreas Lindstrøm. Begge vil fortsatt sitte i konsernledelsen.

Claes Merborn blir ny divisjonsdirektør i Divisjon Metall, og dermed en del av konsernledelsen. Han kommer fra rollen som markedssjef og sjef for virksomheten i Sverige i Divisjon Metall.

Endringene vil tre i kraft 1. mai 2021.

1. juni vil Ingrid Tjøsvold begynne som divisjonsdirektør for NG Vekst. Hun kommer til Norsk Gjenvinning fra stillingen som administrerende direktør i Peab Asfalt Norge AS. Hun kommer opprinnelig fra Karmøy og er utdannet siviløkonom fra University of Strathclyde, Glasgow. Ingrid har over 25 år bak seg som leder i næringslivet innen bransjer som næringsmidler, gjenvinning og vei.

Kontakter

Bilder

Om Norsk Gjenvinning

Norsk Gjenvinning
Norsk Gjenvinning
PB 567 Skøyen
0214 OSLO

22 12 96 00http://www.norskgjenvinning.no

Følg pressemeldinger fra Norsk Gjenvinning

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norsk Gjenvinning på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Norsk Gjenvinning

Norsk Gjenvinning-konsernet (NG) kjøper Mirec Recycling Solutions AB, den ledende svenske aktøren innen gjenvinning og gjenbruk av elektrisk utstyr, fra TSR Recycling GmbH & Co. KG5.10.2021 15:15:05 CEST | Pressemelding

Mirec Recycling Solutions AB (“Mirec”) er et svensk selskap med en lang historie og ekspertise innen gjenvinning og gjenbruk av elektriske produkter (EE-avfall). Oppkjøpet er i tråd med NG-konsernets strategi for å styrke sin tilstedeværelse i Norden, samt etablere en ledende posisjon i markedssegmentet for EE-avfall.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom