Sony Music Norway

Er SLOPES nervøs?

Del
Fredag 10. februar slipper SLOPES "Nervous". En låt som er inspirert av hvor nervepirrende det er å blottlegge seg for noen.
"Nervous" artwork
"Nervous" artwork

«Noen mener at det er skummelt å date. Og joda, det er jo det. Men det er ingenting mot hvordan det er når man går inn i et forhold med noen. Om man virkelig satser så må man være dønn ærlig og gjøre seg så utrolig sårbar.»

SLOPES er artist, låtskriver og produsent Dag Hartwig-Holtan fra Kolbotn utenfor Oslo. «Nervous» er, som det meste han gir ut, inspirert av Dags eget liv. Og at han i tillegg har sett nok venner gå gjennom denne prosessen til at han vet at selv om hver enkelt opplevelse er unik, så er allikevel følelsen av at det er skummelt å blottlegge seg fullstendig for noen universell. 

«Du sier liksom hei dette er meg, dette er hva du får, og forhåpentlig liker du meg fortsatt når du ser hvilke feil jeg har, og hvor uperfekt jeg er. Jeg håper du fortsatt vil ha meg når du kommer så nær meg at du vet alt. Ved å dele alt dette er det som om du gir den andre en slags makt over deg.»

Dette skremmer så mange at de rett og slett ikke tør vise det de anser som svakhetene sine, så det forskes og skrives og snakkes og spekuleres om frykten for forpliktelser overalt der ønsket om innsikt i mellommenneskelige relasjoner og romantiske forhold står sentralt. 

«Det er vanskelig å slippe noen helt inn sånn at de virkelig får bli kjent med deg. Når det er snakk om kjærlighet i tillegg, er det ikke rart man blir nervøs. Det kan føles som at du satser alt på at én person – som du naturligvis synes er helt vidunderlig og perfekt – skal synes at du er morsom nok, tiltrekkende nok, interessant nok og smart nok. Og hvem føler vel egentlig at de er bra nok?»

SLOPES er kanskje ikke spesielt nervøs lengre, men han har det friskt i minnet og kanskje hjelper det noen at han har skrevet og gir ut «Nervous»? Skremmende god pop om hvor skummel kjærlighet kan være. Denne fengende, og tross alt litt optimistiske låten, om utfordringene ved å ta spranget inn i et åpent og ærlig forhold er tilgjengelig fra fredag 10. mars. Dag Holtan-Hartwig fra Oslo har levd av musikk siden han i 2013 ble uteksaminert fra LIPA, Liverpool Institute of Performing Arts, også kjent som Paul McCartney-skolen. Sammen med makker Halvor Folstad er Dag låtskriver- og produsentuoen Skinny Days som står bak over to milliarder streams, utallige troféer og listeplasseringer. De har blant annet jobbet med artister som Ava Max, Alan Walker og Tiesto. Som soloartisten SLOPES gir Dag ut popmusikk preget av nordisk melankoli, og med låter som «Puppet Master», «Prove Them Wrong», «This Is Goodbye» og «Tears» har han vært listet på riksdekkende radio både i Norge og Tyskland.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

"Nervous" artwork
"Nervous" artwork
Last ned bilde
SLOPES (c) Paulina Kolataj
SLOPES (c) Paulina Kolataj
Last ned bilde

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom