TINE SA

Eplene til årets Eplejuice frå Hardanger er høstet

Del

Eplene fra Hardanger blir nå høstet inn og presset til de edle dråpene med Sunniva Eplejuice frå Hardanger. Nå er årets sesong, den 19. sesongen på rad, klar.

Tidlig blomstring og en god vekstsesong gjør at det er større avlinger enn et normalår og god kvalitet på eplene.

- Smaken på Sunniva Eplejuice frå Hardanger vil variere avhengig av hvilke eplesorter som brukes, men den kjennetegnes alltid av en frisk og naturlig eplesmak, sier Anne Sissel Lillemork, merkeutvikler for Sunniva Eplejuice frå Hardanger.

I hovedsak brukes eplesortene Gravenstein, Summerred, Aroma og Discovery i Sunniva Eplejuice frå Hardanger.

Hemmeligheten ligger i råvarene. Blandingen av middels fyldige Aroma-epler, friske og syrlige Summerred-epler og den karakteristiske aromaen fra Gravenstein-epler gir oss denne helt særegne smaken, sier Lillemork.

Alle eplene kan spores tilbake til den enkelte dyrkeren. Bare godt modne epler går gjennom nåløyet, skadde eller umodne epler godtas ikke til pressingen, sier Lillemork.

Hardangerjuicen har i snart 20 år hatt en frisk og syrlig smak av ferske epler fra Hardanger. Det er i de bratte og solfylte bakkene ned mot Hardangerfjorden de herlige eplene til juicen blir dyrket.

Årets Hardangerjuice vil være i butikk fra midten av september.

Les mer om Sunniva eplejuice frå Hardanger her. 

Bilder

Om TINE SA

TINE SA
TINE SA
Lakkegata 23
0187 Oslo

03080http://www.tine.no

TINE SA er et næringsmiddelkonsern som foredler rene og naturlige råvarer til god og sunn mat. Morselskapet TINE SA er et samvirkeselskap som eies av melkeprodusenter som leverer melk til selskapet. På den måten skaper TINE verdier i et nært samspill mellom norsk natur, landbruk og marked.

Følg saker fra TINE SA

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TINE SA på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra TINE SA

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom