EPIMEPIM

EPIM bytter ut oljebransjens løsning for prekvalifisering (JQS)

Del

I oktober lanserer EPIM en ny, moderne og forbedret prekvalifiseringsløsning med en rekke nye funksjoner. Dette er løsningen som skal binde sammen leverandører og innkjøpere i årene framover. Kontrakten på den gamle løsningen fra Achilles avsluttes ved årsskiftet og for å fortsette å ha avtaler med Oljeselskapene må man bytte system.

Nye EPIM JQS er utviklet sammen med EVRY og har et helt nytt brukergrensesnitt med nye og smartere funksjoner. Løsningen gjør det vesentlig enklere å etablere kontakt mellom innkjøpere og leverandører. 

Registreringsprosessen for leverandørene starter 1. oktober. Selskaper som ønsker å være pre-kvalifisert for å levere til norsk kontinentalsokkel må registrere sine produkter og tjenester på epimjqs.no

– Vi er trygge på at dette nye prekvalifiseringssystemet kommer til å bli en stor forbedring for industrien. Det kommer til å spare brukerne for både tid og penger, og det kommer til å være mer presist enn tidligere, sier Yngve Nilsen i EPIM. 

Fagpersoner fra ulike operatører og organisasjoner har vært med i arbeidsgruppen som har kommet med innspill til den nye prekvalifiseringsløsningen. 

– Ny teknologi og nye tanker kommer til å forenkle samarbeidet mellom leverandører og operatører på sokkelen, sier Tom Erling Henriksen i EVRY. 

Korte fakta:

  • EPIM JQS er en prekvalifiseringsløsning for leverandører til operatører på norsk sokkel.
  • De fleste operatørene setter som krav at leverandører er registrert i EPIM JQS.
  • EPIM JQS har en automatisert løsning for å innhente data fra offentlige registre, nettsider og andre kilder, noe som gjør det enklere for leverandørene å registrere og oppdatere informasjon.
  • Søkefunksjoner gjør det enklere å finne bedrifter, bransjer, produkter eller tjenester.

Mer informasjon:

Yngve Nilsen, Senior Advisor – EqHub & JQS Service Responsible
EPIM E&P Information Management Association
Epost: yn@EPIM.no 
Mobil +47 920 54 152
Sentralbord +47 469 02 000

Om EPIM
EPIM (www.epim.no) er en nonprofit organisasjon drevet av operatører på norsk kontinentalsokkel:

Aker BP ASA, AS Norske Shell, Capricorn Norge AS, ConocoPhillips Skandinavia AS, DEA Norge AS, Edison Norge AS, Eni Norge AS, Equinor Energy AS,Faroe Petroleum Norge AS, Gassco AS, INEOS E&P Norge AS, Lundin Norway AS, Maersk Oil Norway AS,MOL Norge AS, Neptune Energy Norge AS, OKEA AS, OMV (Norge) AS, Petrolia NOCO AS, PGNiG Upstream Int. AS, Point Resources AS, Repsol Norge AS, Spirit Energy Norge AS, Suncor Energy Norge AS, Total E&P Norge AS,VNG Norge AS, Wellesley Petroleum AS, Wintershall Norge AS

Bilder

Om EPIM

EPIM
EPIM
Luramyrveien 29
4313 Sandnes

469 02 000http://www.epim.no

Følg saker fra EPIM

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra EPIM på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.