SAFE

Enighet om å ta pause i forhandlingene på oljeoverenskomsten

Del

Årets tarifforhandlinger mellom SAFE/Negotia og Norsk Olje og Gass/Norsk Industri startet tirsdag, den 23. mai. Det var satt av en dag til forhandlingene. På kvelden ble partene enige om å sette forhandlingene på pause til høsten.

Foto: Rebecca Bjerga
Foto: Rebecca Bjerga

Forhandlingene omfatter ansatte som arbeider på landanleggene, kontrollrom på land, funksjonærer, funksjonærer til havs, mm. Industri Energi har tilsvarende avtale og forhandler parallelt.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Foto: Rebecca Bjerga
Foto: Rebecca Bjerga
Last ned bilde

Lenker

Om SAFE

SAFE er et fagforbund for ansatte i energisektoren, til lands som til havs. Navnet er en forkortelse for Sammenslutningen av Fagorganiserte i Energisektoren, SAFE for enkelthets skyld.

Følg pressemeldinger fra SAFE

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra SAFE på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra SAFE

Forhandlingsresultatet fra mekling på sokkelavtalen er akseptert, dermed ingen streik30.6.2022 13:02:35 CEST | Pressemelding

Resultatet av uravstemningen i SAFE om forhandlingsresultatet på NOG sokkelavtalen er gjennomført. Forhandlingsresultatet fra meklingen er akseptert. Kl:1200 i dag gikk fristen for uravstemningen på sokkelavtalens forhandlingsresultat. SAFE sine medlemmer på sokkelavtalen stemte for å akseptere resultatet. Totalt ble det 65 % avgitte stemmer, 58 % stemte JA og 37 % stemte NEI.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom