Delta

Enighet i sykehusoppgjøret for Deltas medlemmer

Del

Lønnsoppgjøret har en ramme på 1,7 prosent og sikrer Deltas medlemmer i sykehusene reallønnsvekst i 2020. I tillegg får fagarbeidere lønnstillegg for videreutdanning.

I lys av den økonomiske rammen som var til rådighet, har vi oppnådd et akseptabelt resultat for våre medlemmer i spesialisthelsetjenesten, sier Lizzie Ruud Thorkildsen som forhandler på vegne av YS-forbundene Delta og Parat.

Et sentralt fastsatt minstelønnstillegg for fagarbeidere som taretter-/videreutdanning  har vært et viktig krav for Delta i flere lønnsoppgjør.  Dette er et gjennomslag sovil sikrefagarbeidere i alle sykehuslønnstilleggfoetter-ogvidereutdanning. Det er også et viktigbidrag for å sikrealle sykehusene relevant kompetanse for framtiden, sier Ruud Thorkildsen. 

Jeg er ikke fornøyd med at vi ikke har fått på plass høyskolelønn for ambulansepersonell med paramedic/bachelor i paramedic. Det er imidlertid enighet om at det skal settes ned lokaltpartssammensatte utvalg som skal se på ambulansepersonellets kompetanse og lønnsinnplassering i forkant av mellomoppgjøret i 2021Her har vi klare forventninger,sier Lizzie Ruud Thorkildsen.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Delta

Delta
Delta
Lakkegata 23
0134 Oslo

02125https://delta.no/

Delta organiserer mer enn 88.000 medlemmer og er den største arbeidstakerorganisasjonen i YS.

Våre medlemmer jobber innenfor offentlig tjenesteyting. Deres oppgaver spenner fra helse- og omsorg til forvaltning og drift av en rekke statlige, kommunale og private tjenester. Vi er menneskene som skaper velferden i landet vårt.

Delta er partipolitisk uavhengig og utvikler arbeidslivet med fokus på medlemmenes livskvalitet.

Følg pressemeldinger fra Delta

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Delta på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Delta

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom