AAF

Enighet i oppgjøret for ansatte i arbeiderbevegelsen

Del

Etter lange forhandlinger ble partene enige i dag om oppgjøret for ansatte som følger Landsoverenskomsten mellom Arbeiderbevegelsens arbeidsgiverforening og Handel og kontor i Norge.

Astrid Driva Rødsand, AAF og Bjørn Mietinen, HK
Astrid Driva Rødsand, AAF og Bjørn Mietinen, HK

Etter flere år med moderate oppgjør gis det i år et generelt tillegg på 2,98% med virkning fra 1. mai. Dette er innenfor rammen for øvrige oppgjør. I tillegg ble partene enige om å sette ned et utvalg som skal beregne konsekvensene av å flytte virkningstidpunktet for kommende oppgjør fra 1. mai til 1. januar. 

Bilder

Astrid Driva Rødsand, AAF og Bjørn Mietinen, HK
Astrid Driva Rødsand, AAF og Bjørn Mietinen, HK
Last ned bilde

Om AAF

AAF
AAF
Youngstorget 4
0181 Oslo

+47 93047079http://www.aaf.no/

Arbeiderbevegelsens Arbeidsgiverforening

Medlemmene i AAF er foretak eller organisasjoner som har tilknytning til arbeiderbevegelsen, herunder LO og tilsluttede forbund, regionskontorer, avdelinger, fagforeninger, politiske partier, institusjoner og forretningsforetak.

AAF har som hovedoppgave å ivareta medlemmenes felles arbeidsgiverinteresser. Dette innebærer ansvar for forhandlinger, informasjons- og rådgivingsarbeid og å medvirke til utviklingen av en god ledelses- og personalpolitikk basert på arbeiderbevegelsens verdier.

AAF legger vekt på å skape gode møteplasser for kompetanse- og erfaringsutveksling med mål om å skape faglig fellesskap lederne imellom og mest mulig enhetlig tolkning og håndtering av lover og avtaleverk. 

Følg saker fra AAF

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra AAF på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra AAF

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom