Norsk ArbeidsmandsforbundNorsk Arbeidsmandsforbund

Enighet i lønnsoppgjøret for private anlegg

Del

Det ble sent onsdag kveld enighet mellom Norsk Arbeidsmandsforbund og Byggenæringens Landsforening om forslag til revidert overenskomst for private anlegg 2022-2024

«Jeg er fornøyd med resultatet vi har oppnådd for medlemmer på private anlegg, og mener det er bra vi fikk til en forhandlingsløsning og slapp å gå veien videre til Riksmekleren. Vi fikk gjennomslag for en god minstelønnsøkning som vil sikre alle våre medlemmer økt kjøpekraft, det er jeg spesielt fornøyd med.» sier forbundsleder Anita Johansen.

Et enstemmig forhandlingsutvalg anbefaler resultatet.

 Økonomiske rammer for oppgjøret:

 

Tariff tillegget økes til                     kr 34,05

Minstelønnssatsene økes til           kr 233,25

Fagbrevtillegget økes til                 kr 13,50

Matpengesatsene økes til               kr 96,-.

Kilometersatsen økes til                 kr 2,40

Norsk Arbeidsmandsforbund har også fått gjennomslag for en rekke av de endringer frontfaget tidligere har oppnådd, bl.a. tilpassede arbeidsklær for kvinner, vernebriller med styrke og kompetanseutvikling.

 

Alle tillegg gis med virkning fra 01. April 2022.

Kontakter

Bilder

Om Norsk Arbeidsmandsforbund

Norsk Arbeidsmandsforbund
Norsk Arbeidsmandsforbund
Grubbegata 6
0179 Oslo

815 45 100http://www.arbeidsmandsforbundet.no

Norsk Arbeidsmandsforbund (NAF) ble stiftet i 1895 av anleggsarbeidere. I dag organiserer forbundet rundt 33.000 medlemmer. Forbundet organiserer også øvrige grupper som ikke kommer under bestemte fag- eller industriforbunds virkeområder. Herunder ungdommer som er under utdanning rettet mot forbundets virkeområder. Forbundet er tilknyttet Landsorganisasjonen i Norge (LO), som har over 900.000 medlemmer. Forbundets fremste formål er å organisere arbeidstakere og opprette tariffavtaler for å sikre medlemmene gode lønns- og arbeidsvilkår.

Følg pressemeldinger fra Norsk Arbeidsmandsforbund

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norsk Arbeidsmandsforbund på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Norsk Arbeidsmandsforbund

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom