Apollo

Endelig er det fart i feriesalget igjen!

Del

Fredagens pressekonferanse førte til at mange ønsket å sikre seg årets sommerferie. Hos Apollo merket man raskt en økt pågang, og reisearrangøren kan melde om en tredobling av salget sammenliknet med uken før.

Allerede underveis i fredagens pressekonferanse om 3. trinn i gjenåpningsfasen begynte bestillingene å tikke inn hos reisearrangøren. Frem til nå har hoveddelen av salget vært av reiser i august og september, men nå sikrer også mange seg en feriereise i juli.

På mandag toppet bestillingene seg, og Apollo hadde sin beste salgsdag siden pandemien startet. Totalt kan reisearrangøren nå melde om tredobling i salget sammenliknet med ukene før.

- Endelig! Det er ingen tvil om at reiselysten har vært stor og at dette er noe mange har ventet lenge på. Det føles utrolig godt å være igang igjen, sier Apollo-sjefen Erik Haug.

Snart 5/10 reiser solgt

Grunnet usikkerheten rundt reiserådet er kapasiteten begrenset i juli, og nå begynner enkelte avganger å fylles opp. Det største trykket merkes likevel i august og september, da arrangøren åpner opp for flere reisemål fra hele landet.

- Hellas er sommerens soleklare favoritt, med Kreta i spissen fra alle de norske byene. I august og september er 5 av 10 reiser allerede solgt, så det kan lønne seg å være rask nå hvis man vil til Middelhavet i sommer, forteller Haug.

Mye å spare i august

Pågangen til Apollos kontaktsenter har vært stor de siste dagene, og fortsetter salget i dette tempoet risikerer man ifølge reisearrangøren ikke bare at favoritthotellene rives vekk, men også at prisene stiger. Disse styres av tilbud og etterspørsel.

- Kan du reise i midten av august, etter fellesferien, er det derimot mye å spare – og både Hellas, Kroatia og Kypros viser seg fra sin aller beste side på sensommeren, smiler Apollo-sjefen.

For å imøtekomme den store etterspørselen har Apollo valgt å forlenge sesongen utover høsten på flere av sine reisemål. Dermed kan man i år sikre seg Middelhavssol til langt ut i oktober. 

Apollos topp 5 reisemål i sommer:

  1. Kreta
  2. Rhodos
  3. Epirus-regionen (Parga, Lefkas & Sivota)
  4. Makarska (Kroatia)
  5. Kypros

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Apollo

Apollo
Apollo
Kirkegata 15
0153 OSLO

+47 22 33 45 00http://www.apollo.no

Apollo er en av Nordens ledende reisearrangører med en million reisende i året. Vi arrangerer tradisjonelle pakkereiser, treningsreiser, cruise, storbyferier og fleksible pakkereiser der du selv velger reisemål, reiselengde og hotell.

Sammen med spesialistarrangørene Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel samt treningshotellet Playitas er Apollo en del av gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi jobber aktivt med bærekraftige reiser og har vært Travelife-sertifisert siden 2016. Les mer på www.apollo.no.

Følg pressemeldinger fra Apollo

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Apollo på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Apollo

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom