Regnskap Norge

En bedre og mer komplett løsning til regnskapsbransjen og bedriftsmarkedet

Del

Regnskap Norge inngår strategisk samarbeid med DIBkunnskap.

Administrerende i Regnskap Norge, Christine Lundberg Larsen, med daglig leder i DIBkunnskap, Karina Larsen.
Administrerende i Regnskap Norge, Christine Lundberg Larsen, med daglig leder i DIBkunnskap, Karina Larsen.

Regnskap Norges medlemmer og kunder i regnskapsbransjen jobber i et komplekst landskap med hyppige regelendringer og krav til oppdatering.

Bransjeforeningen Regnskap Norge og DIBkunnskap vil med samarbeidet komplettere og styrke hverandres tjenester og produkter – og med det kunne tilby regnskapsbransjen og bedriftsmarkedet gode, helhetlige løsninger. 

Kurstilbudet fra Regnskap Norge og oppslag- og arbeidsflytverktøy fra DIBkunnskap, vil gjøre medlemmer og kunder godt rustet til å møte behovet for oppdatering og ulike problemstillinger i hverdagen. 

– Det finnes aktører med lignende løsninger, men få vil kunne matche bredden og kvaliteten i det vi nå kan tilby, uttaler administrerende direktør i Regnskap Norge, Christine Lundberg Larsen, som er godt fornøyd med samarbeidsavtalen.

– Gjennom samarbeidet vil vi utfordre hverandre med mål om å utvikle stadig bedre kurs, verktøy og oppslag. På sikt vil vi også kunne utvikle nye produkter sammen, sier Lundberg Larsen.

De to aktørene mener samarbeidet vil styrke begges posisjon i markedet.

Regnskap Norge har markedets bredeste utvalg av nettkurs innen regnskap- og økonomifag, og tilbyr flere kompetanseprogram innen lønn & HR, rådgivning, ledelse og forretningsutvikling.

DIBkunnskap leverer oppdaterte oppslag- og rådgivningsverktøy for effektiv arbeidsflyt for regnskapsbransjen og bedriftsmarkedet.

Kontaktpersoner:

Administrerende direktør i Regnskap Norge, Christine Lundberg Larsen, +47 452 11 552

Daglig leder i DIBkunnskap, Karina Larsen, +47 954 07 079  

Kontakter

Bilder

Administrerende i Regnskap Norge, Christine Lundberg Larsen, med daglig leder i DIBkunnskap, Karina Larsen.
Administrerende i Regnskap Norge, Christine Lundberg Larsen, med daglig leder i DIBkunnskap, Karina Larsen.
Last ned bilde
Last ned bilde

Om Regnskap Norge

Regnskap Norge
Regnskap Norge
Støperigata 2
0250 Oslo

+47 23 35 69 00http://www.regnskapnorge.no

Regnskap Norge er bransjeforeningen for autoriserte regnskapsførere i Norge. Foreningen har over 8 000 medlemmer, og majoriteten av medlemmene har sitt daglige virke i regnskapsbransjen. Regnskapsbransjen har 70 % av norsk næringsliv som sine kunder.

Regnskap Norge driver et omfattende kvalitets- og informasjonsarbeid, gir faglig støtte til medlemmene og følger bransjeutviklingen tett.

Foreningen ivaretar også medlemmenes interesser overfor myndighetene, og er en viktig høringsinstans.

Følg pressemeldinger fra Regnskap Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Regnskap Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Regnskap Norge

Ny regjering må fullføre revidering av forskriften om hjemmekontor22.9.2021 10:12:20 CEST | Pressemelding

Før sommeren sendte regjeringen på høring «Forslag til endringer i forskrift om arbeid som utføres i arbeidstakers hjem.» I pandemien ble det vedtatt unntak fra denne forskriften, som nødløsning og for å hindre at mange begikk lovbrudd. – Høringen er over. Nå er det viktig at ny regjering ikke stopper moderniseringen av denne forskriften, sier Rune Aale-Hansen, administrerende direktør i Regnskap Norge.

Regnskap Norge advarer: Lang saksbehandlingstid hos Brønnøysundregistrene skaper hindringer for næringslivet6.9.2021 08:00:00 CEST | Pressemelding

Tidligere har saksbehandlingstiden hos Brønnøysundregistrene vært 3–4 dager. Flere rapporterer nå om behandlingstid på 3–4 uker, og i sommer på over en måned. – Lang saksbehandlingstid skaper problemer for næringslivet. Årsaken skyldes økt pågang og manglende kapasitet hos Brønnøysundregistrene. Dette må myndighetene ta på alvor og sørge for å bevilge nok ressurser, sier Rune Aale-Hansen, administrerende direktør i Regnskap Norge.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom