New Wave Norway

En arbeidsgivers gavebudsjett

Del

Julebrusen er på plass, marsipanen er rett rundt hjørnet og du tenker: julegaver allerede? Som arbeidsgiver er det din oppgave å sørge for at dine ansatte føler seg verdsatt på arbeidsplassen, og julen er en fin anledning til å gi det lille ekstra.

ByOn jul
ByOn jul

Gaver som gleder.

En gave er en fin gest som de aller fleste setter stor pris på, både i og utenfor arbeidsplassen. Her kommer alt du trenger å vite om gaver!

Tiden vi går inn i er hektisk for mange, og vi i New Wave Norway gjør alltid vårt ytterste for at julehandelen skal bli så lettvint som mulig for B2B markedet.

En gave kan være alt fra en ny jakke, for eksempel med bedriftens logo - til en vase man kan ha hjemme i stua.

Nye regler.

Som med mye annet, er det også regler for hvor mye man kan gi i gave som arbeidsgiver. Reglene går først og fremst på hvorvidt summen blir skattepliktig.

Julestemning

Er det er snakk om jubileumsår hvor den ansatte fyller 50, 60, 70, eller 80 år er det lov å gi gave for 4000 kroner skattefritt.

Grensen for øvrige skattefrie gaver er pr. dags dato satt til 2000 kroner, men dette er en av postene som økes i statsbudsjettet for 2021 til hele 5000 kroner.
Dette ble lagt frem i oktober 2020 - og det er gode nyheter for både små og store bedrifter siden det gir større rom for å belønne ansatte i form av gaver eller gavekort uten at firmaet blir belastet ytterligere.

Kriteriene for at summen skal være skattefri er at gaven må være «generell», det kan ikke være rene kontanter og den må gis på lik linje til alle ansatte i bedriften. Et eventuelt gavekort må ikke kunne veksles inn i penger.

jul

En sikker vinner.

Når reglene er pugget og "klare til bruk" starter den virkelige jobben. 

Det finnes like mange valgmuligheter som det finnes meninger rundt dette med julegaver.
På en arbeidsplass er det mennesker på ulike stadier i livet og behovene vil derfor variere.
Produkter som for eksempel velværeprodukter, kjøkkenartikler eller håndklær er det vi ofte kaller "forbruksvarer" og er sikre vinnere i de fleste hjem. 
I de tilfellene det passer å gi noe utover "forbruksvarer", bør man aldri være redd for å innhente størrelser og overraske sine ansatte med for eksempel et treningssett, en ytterjakke eller et par sko.

Jakker_Cutterandbuck

Julegavekatalog.

Vi i New Wave Norway baserte oss på både egne og andres erfaringer da julegavekatalogen for 2020 ble til. En herlig miks av "forbruksvarer", produkter preget av julens dufter og andre ting man har nytte av i vintermånedene.

Sagaform julestemning

Det er ikke tilfeldig at katalogen heter "julegaveinspirasjon", for den er ikke bare for arbeidsgivere. Kanskje du blir inspirert til den private julehandelen også?

Klikk på bildene eller her for å gå direkte til New Wave Norway "Julegaveinspirasjon" folder.

Kilder:
https://www.regjeringen.no/no/tema/okonomi-og-budsjett/skatter-og-avgifter/skattesatser-2021/id2767458/, 13.10.20
https://arbinn.nho.no/arbeidsliv/lonn-og-tariff/lonn/artikler/gaver-til-ansatte/, 15.10.20

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

ByOn jul
ByOn jul
Last ned bilde
Julegaver
Julegaver
Last ned bilde
Sagaform godsaker
Sagaform godsaker
Last ned bilde
Sagaform Gold
Sagaform Gold
Last ned bilde
Last ned bilde

Om New Wave Norway

New Wave Norway
New Wave Norway
Torvstikkeren 10
1640 Råde

69 14 37 00https://www.newwave.no/

New Wave Norway AS er en storgrossist innen reklametekstiler, gaveartikler, sportsklær og yrkesklær. 

Følg saker fra New Wave Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra New Wave Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra New Wave Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom