TV 2

Emmy Awards 2017 vises direkte på TV 2 Livsstil og TV 2 Sumo

Del

Tv-bransjens Oscar, Emmy Awards, går av stabelen søndag 17. september. Showet vises direkte på TV 2 Livsstil og TV 2 Sumo.

Emmy Awards 2017
Emmy Awards 2017

Alt er klart for en festaften når prestisjetunge Emmy Awards vises direkte fra Microsoft Theater i Los Angeles, den 69. utdelingen i rekken. Det som er tv-verdenens svar på Oscar-utdelingen tar for seg produksjoner fra det siste året (1. juni 2016 og 31. mai 2017) og hedrer tv-bransjens fremste kvinner og menn.

Årets Emmy Awards ledes av Stephen Colbert. Det er første gang komikeren skal lede Emmy-showet, men han har mottatt ni Emmy-statuetter selv.

Flere av TV 2s tv-serier er nominerte til ettertraktede Emmy-priser. ”Fargo”, ”Homeland”, ”Modern Family”, ”Ray Donovan”, ”Bob´s Burger”, ”Vikings”, ”Crazy Ex-Girlfriend”, ”Fixer Upper”, ”American Ninja Warrior”, ”Blindspot”, ”MacGyver” og ”Gotham” er blant de nominert og disse kan du følge på TV 2 eller TV 2 Sumo.
Emmy Awards 2017 vises slik på TV 2 Livsstil og TV 2 Sumo:
Søndag 17. september (natt til mandag)

kl. 01.00
Før Emmy Awards – direkte!
                                             
Her blir det glitter og glamour med kjendiser og flotte kjoler på den røde løper.


kl. 02.00
Emmy Awards 2017 – direkte!Direkteoverføring fra gallaforestillingen i Microsoft Theater i Los Angeles.

Vises i reprise mandag 18. september kl. 22.00 på TV 2 Livsstil.
Nøkkelord

Kontakter

Nina EnghPR- og medierådgiver

Pressekontakt for utenlandske serier, Hotel Cæsar, Bloggerne, Premier League og Kjære mamma.

Tel:916 05 816nina.engh@tv2.no

Bilder

Emmy Awards 2017
Emmy Awards 2017
Last ned bilde
Stephen Colbert - årets programleder
Stephen Colbert - årets programleder
Last ned bilde
Stephen Colbert
Stephen Colbert
Last ned bilde

Om TV 2

TV 2
TV 2
Lars Hilles gate 30
5020 Bergen

02255http://www.TV2.no

Vi er TV 2

Vi er TV 2, et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Vi formidler, skaper og forteller historier som gjør nyheter, aktualiteter, sport og underholdning tilgjengelig for folk uansett når, hvor og hvordan de måtte ønske. Gjennom en rekke ulike kommersielle TV-kanaler, digitale plattformer og tjenester tilbyr vi et bredt spekter av innhold som spenner fra lett underholdning til tung journalistikk.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg pressemeldinger fra TV 2

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra TV 2

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom