Sony Music Norway

EMIR slipper album

Del

EMIR følger opp Spellemannvinnende "Mer av deg" med albumet "Det lille ingenting" 15. november.

Det har gått litt over ett år siden EMIR slapp det Spellemann-vinnende debutalbumet «Mer av deg». Siden det har han spilt konserter med Sushi x Kobe på store festivalscener som Roskilde og Øyafestivalen, og brukt mesteparten av tiden i studio for å skrive ny musikk. Nå er EMIR klar for å slippe sitt andre album, «Det lille ingenting», hvor han forteller historier fra de siste to årene i livet sitt.

«Jeg forteller historier om meg selv, men også om andre. Alt fra kjærlighetshistorier, til hvordan jeg har hatt det alene ute på reise rundt om i verden» - EMIR

Albumet er produsert av svenske Lucas Nord, som han også jobbet med på «Mer av deg», med unntak av Coucheron-produserte «Sidelinjen». EMIR forteller at prosessen med albumet har vært smertefri. «Å jobbe med Lucas er helt sykt fett. Vi linker på en helt spesiell måte og klarer å forstå akkurat hvor man vil sammen, nesten uten å måtte snakke om det».

På det åtte spor lange albumet finner vi blant annet «Midnight Rave» ft. Arif, «Do or die» ft. OnklP, og EMIRs favoritt fra albumet, «Forsvinner» med Lars Vaular. 

«Å jobbe med Lars var en forbanna drøm som gikk i oppfyllelse. Låten er bare veldig fin og Lars er kanskje mitt største forbilde når det kommer til norsk musikk» - EMIR

Siden EMIR debuterte som soloartist for to år siden har mye skjedd. Debutlåten «Faller» og oppfølgeren «Alltid» ble omtalt som euforisk og episk, og låtene markerte seg klart som noe nytt og spennende i det urbane landskapet. Han har imponert med egne konserter på blant annet Øyafestivalen, Rockefeller og opptreden på blant annet Spellemann og P3 Gull. Han tok med seg en Spellemannspris hjem for debutalbumet «Mer av deg», og er nå tilbake med ny musikk.

«Det lille ingenting» er ute 15. november. 

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom