Sony Music Norway

Emilie Adams slipper EP'en "Gone"

Del

Fredag 15. oktober samler Emilie Adams opp den seneste tidens singleslipp i EP'en "Gone". Tittelsporet er listet på NRK P3.

Gone artwork
Gone artwork

Emilie Adams har utålmodig talt ned til fredag 15. oktober og slippet av «Gone EP». 

«Prosessen har vært eksperimentell og fri for stress. Men det føles som jeg har båret fram hundrevis av babyer de siste tre årene, og ikke bare låtene på EP’en. Du har kanskje allerede hørt Romantic, Play God, Monogamy og Silky Silence, og jeg føler at tittelsporet Gone er en naturlig avslutning.» 

Musikken hennes blir ofte beskrevet som brutalt vakker, og Emilie selv som slående og kompromissløs, så det er kanskje litt overraskende at hun er morsom, varm, og – for å være helt ærlig – litt klønete og nerdete.

«Åh, men det er meg i et nøtteskall. En klønete nerd. Det var så mye blod, svette og tårer opp mot by:Larm-festivalen fordi jeg måtte komme meg litt i form og øve. Men det ble dreis på det, og når vi la til lasere ble det skikkelig tøft og jeg er så stolt av opptredenene og responsen vi fikk. Jeg var veldig nervøs for at noe skulle gå galt, og så gjorde det det med litt teknisk tull. Etter det var jeg helt avslappet og koste meg max, så å avslutte det andre settet mitt med at publikum som danset som gale føltes helt fantastisk. Jeg gleder meg så til neste konsert!»

Og akkurat som med konsertene beskriver Emilie den kreative prosessen som frigjørende, spesielt når hun jobber med Benjamin Dan Ravn Fahre som produserte eller co-produserte fire av de fem låtene. Dette samarbeidet er så intuitivt at hun er fri til å la seg lede av musikken. Lede på en slags reise.

«Jeg har brukt musikken, særlig Romantic, Play God og Monogamy, til å jobbe meg gjennom situasjoner hvor jeg følte meg litt fortapt og forvirret. Hvor jeg mistet retningen. Musikken har hjulpet meg med å fokusere, å finne tilbake til hvem jeg er, hvor jeg vil være og hvor jeg skal videre.»

Og hun vet hun er på rett spor når hun hører på musikk etter en session og får en fysisk reaksjon. Et adrenalinrush så sterkt at hun ikke greier stå stille, men bare hopper rundt.

«Når det skjer kan jeg lytte til låten på repeat i timesvis, helt høy på den følelsen av å ha fått til noe. Som om jeg har forstått og blitt ferdig med noe så jeg kan gå videre i livet, kreativt og på alle måter egentlig. Jeg er veldig fokusert når jeg er kreativ, så den følelsen av å komme mål er utrolig befriende.»

I tillegg til å jobbe med Benjamin (Sebastian Zalo, Gus Polden, FutureDuper) på Romantic, Play God og Gone, og Benjamin samt Audun Agnar Guldbrandsen på Silky Silence, så teamet Emilie opp med produsentene Carl-Viktor Guttormsen og Jørn Erik Gundhus (Ruben, Cezinando, Amanda Tenfjord, Emelie Hollow, Emma Steinbakken) på Monogamy. 

«Å jobbe med Benjamin er en veldig naturlig prosess. Musikken guider oss, men vi pusher hverandre til å utvide komfortsonen og perspektivene våre. Å få Audun, en tredje person, inn i miksen var kjempegøy. Og når jeg jobbet med Carl-Viktor og Jørn Erik var viben helt annerledes, men hadde fortsatt dette uformelle og lekne som jeg trenger for å kunne være kreativ.»

Og uansett hvem Emilie jobber med så har musikken en distinkt signatur utover stemmen og tekstene. Det er noe der for deg, noe du kan finne og bruke på din egen reise til der du vil og trenger å være.

På «Gone» åpner Emilie Adams med tekstlinjen “I wish I was the monster you think I am” og med «Gone EP» har 24-åringen fra Jørpeland gitt oss et utvalg tidvis krevende, men alltid vakre, elektroniske poplåter.
Hun har latt oss være en del av en kreativ og eksperimentell reise i selvinnsikt og ærlighet.
En pågående reise, for du finner henne ikke der hun sist var.
Hun har allerede reist videre.
Hun er «gone».

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Gone artwork
Gone artwork
Last ned bilde
Emilie Adams (c) Oktawian Gornek
Emilie Adams (c) Oktawian Gornek
Last ned bilde

Lenker

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway

Skinny Days teamer opp med CLMD og JOP på en ekte EDM-perle24.9.2021 08:00:00 CEST | Pressemelding

Den multi-platinum streamede produsent-duoen Skinny Days er tilbake med enda en øre-orm av en sang. Sist gang Skinny Days teamet opp med CLMD resulterte det i låten «Voices In My Head» som i skrivende stund er streamet over 17 millioner ganger på Spotify. Fredag 24. september slipper de «You Dont Have A Heart», en låt om uforløst kjærlighet. Denne gangen har de også tatt med seg den unge, fremadstormende artisten JOP på silkemyk balsam-vokal.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom