TV 2

Emil og Silas fra «Funkyfam» får egen serie

Del

Emil og Silas Massa Vasstrand er mest kjent som tvillingbrødrene til Jørgine Vasstrand gjennom «Funkyfam». Helt siden de ble født har Emil og Silas konkurrert i absolutt alt. Nå har familien utfordret dem i den nye serien «Den beste Funkytwin» som får premiere våren 2022 på TV 2 Play.

Emil og Silas Massa Vasstrand - "Den beste Funkytwin". Foto: Thomas Qvale/TV 2
Emil og Silas Massa Vasstrand - "Den beste Funkytwin". Foto: Thomas Qvale/TV 2

Emil og Silas Massa Vasstrand ble først kjent gjennom «Funkyfam», men har siden etablert seg med mange følgere i egne kanaler på Youtube, Instagram og TikTok. Helt siden fødselen har de eneggede tvillingene blitt sammenlignet med hverandre, og konkurransen om å være sterkest, tøffest og raskest har pågått hele livet. I perioder har det gått så langt at de har kranglet om å bære handleposene hjem fra butikken, fordi de ikke kunne risikere at den andre fikk den ekstra treningen. Nå har familien utfordret dem i ti ulike grener for å finne ut hvem som er den «beste» tvillingen.

– Som eneggede tvillinger har vi alltid blitt sammenlignet med hverandre. Hvem er sterkest, hvem er raskest og så videre. Vi har aldri klart å gi et konkret svar fordi jeg og Emil unngår så mye som mulig å konkurrere mot hverandre. Mest for å unngå krangling, men også fordi ingen av oss har lyst å være den dårligste versjonen, forteller Silas Massa Vasstrand.

I serien kommer vi tett på Emil og Silas, som til tross at de ser like ut på utsiden, har ulike styrker og svakheter. På nært hold får vi oppleve det såre ved å hele tiden bli vurdert opp mot et annet menneske, men også det helt unike båndet mellom brødrene.

– Det er et over gjennomsnittlig høyt konkurranseinstinkt i familien vår, men konkurransen mellom meg og Silas som tvillinger tar kaka. Det har vært slåssing, grining og raseriutbrudd opp igjennom oppveksten. Med denne serien skal vi endelig få svar på hvem av oss som er best, sier Emil Massa Vasstrand
– Vi får utfordringer hvor vi går langt utenfor komfortsonen og har konkurrert i noen sjuke greie.


«Den beste Funkytwin» består av ti episoder. I hver episode blir Emil og Silas utfordret i en gren. I hver gren får de en rask innføring av en ekspert som veileder dem gjennom dagen. Men når konkurransen er i gang har de kun sin egen intuisjon, styrke og ferdigheter å stole på.

I løpet av seriens ti episoder skal Emil og Silas utfordres i MMA, dating, dødsing, sprangridning, drag, kaninhopp, stunt, etikette, kunstløp og alt avsluttes med en strongman-konkurranse.

«Den beste Funkytwin» får premiere våren 2022 på TV 2 Play.

Kontakter

Nina EnghPR- og medierådgiver

Pressekontakt for Julestjerna, Truls á la Hellstrøm, Bloggerne, Funkyfam, God morgen Norge, Hodejegerne - serien, Martine vil bli politi og barne-tv Oiii.

Tel:+47 916 05 816nina.engh@tv2.no

Bilder

Emil og Silas Massa Vasstrand - "Den beste Funkytwin". Foto: Thomas Qvale/TV 2
Emil og Silas Massa Vasstrand - "Den beste Funkytwin". Foto: Thomas Qvale/TV 2
Last ned bilde
Silas og Emil Massa Vasstrand - "Den beste Funkytwin". Foto: Thomas Qvale/TV 2
Silas og Emil Massa Vasstrand - "Den beste Funkytwin". Foto: Thomas Qvale/TV 2
Last ned bilde

Om TV 2

TV 2
TV 2
Lars Hilles gate 30
5020 Bergen

02255http://www.TV2.no

Vi er TV 2

Vi er TV 2, et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Vi formidler, skaper og forteller historier som gjør nyheter, aktualiteter, sport og underholdning tilgjengelig for folk uansett når, hvor og hvordan de måtte ønske. Gjennom en rekke ulike kommersielle TV-kanaler, digitale plattformer og tjenester tilbyr vi et bredt spekter av innhold som spenner fra lett underholdning til tung journalistikk.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg pressemeldinger fra TV 2

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra TV 2

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom