Skanska Norge

Elvebredden – oppstart bygging av 47 nye leiligheter i Ranheimsfjæra

Del

Skanska har inngått avtale med Ranheimsfjæra Utbyggingsselskap AS om bygging av boligprosjektet Elvebredden på Ranheimsfjæra.

Boligprosjektet Elvebredden består av to blokker med til sammen 47 leiligheter. Det blir 30 leiligheter i den ene blokken og 17 i den andre. Leilighetene varierer i størrelse fra 44 m2 til 167,6 m2 BRA. Alle leilighetene har egen parkeringsplass under bakken.

- Med den flotte beliggenheten ved elva og nærheten til Ladestien og Hansbakkfjæra fremstår Elvebredden som det mest attraktive byggetrinnet i Ranheimsfjæra, forteller prosjektsjef Siri Moen i Skanska Bygg Trondheim.

Salget av leilighetene er allerede godt i gang og de første beboerne vil etter planen flytte inn i løpet av sommeren 2017.

Elvebredden-utbyggingen er det fjerde av totalt fem byggetrinn i den første utbyggingsetappen av Ranheimsfjæra. Skanska har også sikret seg en avtale for andre utbyggingsetappe som inkluderer anslagsvis 350 nye boliger i løpet av de neste årene.

- Nesten alle de tidligere byggetrinnene er utsolgt. Det er bare noe få ferdigstilte leiligheter som fortsatt er usolgt. Vi er også godt fornøyd med mottagelsen Elvebredden-prosjektet har fått i markedet, forteller Siri Moen.

Ranheimsfjæra Utbyggingsselskap eies 50% av Ranheimsfjæra AS og 50% av Skanska Norge AS.

For mer informasjon om utbyggingen i Ranheimsfjæra, se www.ranheimsfjæra.no

Kontakter

Trond Krogstadmo, regiondirektør Bygg Trondheim, mob: 915 15 093
Siri Moen, prosjektsjef Bygg Trondheim, mob: 458 69 198
Geir Nordal Linge, kommunikasjonssjef: mob: 922 51 125

Bilder

Om Skanska Norge

Skanska Norge
Skanska Norge
Lakkegata 53
0107 Oslo

40 00 64 00http://www.skanska.no
Skanska Norge er en del av det internasjonale Skanskakonsernet og er ett av verdens ledende prosjektutvikler- og entreprenørselskap med ekspertise innen bygg og anlegg, utvikling av kommersielle lokaler, utvikling av boliger og utvikling av prosjekter i offentlig-privat samarbeid.

Følg pressemeldinger fra Skanska Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Skanska Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Skanska Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom