NRK

Else Kåss Furuseth og Markus Neby får talkshow på NRK

Del

Lørdag 29. februar er det premiere på «Kåss til kvelds» på NRK1 og i NRK TV. Programmet, som er under utvikling, blir et humoristisk talkshow med kjente gjester.

Else Kåss Furuseth og Markus Neby. FOTO: Julia Marie Naglestad/NRK
Else Kåss Furuseth og Markus Neby. FOTO: Julia Marie Naglestad/NRK

Den folkekjære komikeren og programlederen Else Kåss Furuseth sier hun brukte store deler av fjoråret på å fundere over livet. Derfor ser hun på dette talkshowet nesten som et barn. Hun håper programmet skal gi plass til alle slags gjester og at nesten alt skal være lov.

– Når jeg inviterer folk oppi sofaen, prøver jeg å tenke på det som å sette sammen en regjering! Man bør ha såpass mye til felles, at vi unngår at noen går. Men alle vet at det blir litt lite show uten et «wildcard». Det er her Markus Neby kommer inn. Med hjelp av hans gitarsoloer, frekke kommentarer og rause hjerte skal vi forhåpentligvis røske og knuffe litt på lørdagskvelden, om det er lov å si, sier Furuseth.

En drøm i oppfyllelse

Elses «sidekick» er Markus Neby, kjent fra blant annet P3morgen:

– Jeg elsker Else og synes det er helt rått at jeg skal få jobbe med henne. Hun har vært gjest i P3morgen flere ganger. Da har jeg alltid tenkt at det hadde vært veldig gøy å gjøre mer med henne. Jeg kan faktisk gå så langt som å si at det er en drøm at det nå skjer. Det er ikke mange folk som nærmer seg 40 som jeg har drømt om å jobbe med! sier Neby.

– Og så skal jeg ikke skryte av meg selv, men jeg er ekstremt musikalsk og vanvittig god på gitar. Det er en viss fare for at man vil legge merke til det i løpet av et program. Jeg tror programmet kommer til å fremstå relativt ujålete. Uansett om vi prøver å være jålete. 

Prosjektleder i NRK, Thea C. Flinder, er storfornøyd med det nye programlederparet:

– Else og Markus har en svært god kjemi. Vi har sterk tro på at de sammen kan tilby publikum en underholdende lørdagskveld. Else er varm, rask i replikken og vanvittig dyktig til å få det beste ut av alle hun prater med. I mine øyne er hun den perfekte programleder og et naturlig førstevalg til denne lørdagsflaten. Markus er et spennende humortalent som har god trening i å prate med folk etter seks år i P3morgen. Han har en musikalitet og kreativitet som vi tror vil tilføre mye til programmet, sier Flinder.

Kontakter

Kommunikasjonsansvarlig for "Kåss til kvelds":
Nathalie Sprus (nathalie.sprus@nrk.no / 90942708)

Bilder

Else Kåss Furuseth og Markus Neby. FOTO: Julia Marie Naglestad/NRK
Else Kåss Furuseth og Markus Neby. FOTO: Julia Marie Naglestad/NRK
Last ned bilde
Else Kåss Furuseth. FOTO: Julia Marie Naglestad/NRK
Else Kåss Furuseth. FOTO: Julia Marie Naglestad/NRK
Last ned bilde
Markus Neby. FOTO: Julia Marie Naglestad/NRK
Markus Neby. FOTO: Julia Marie Naglestad/NRK
Last ned bilde

Om NRK

NRK
NRK
Bjørnstjerne Bjørnsons plass 1
0340 Oslo

23 04 70 00http://www.nrk.no
Som allmennekringkaster skal NRK fylle viktige sosiale, kulturelle og demokratiske behov i det norske samfunnet. NRK tilbyr et bredt og variert medietilbud for det norske publikum gjennom NRK.NO, NRK TV, NRK Radio, fem TV-kanaler og 14 radiokanaler. Nær ni av ti nordmenn tar daglig del i innhold fra NRK på en eller flere plattformer.

Følg saker fra NRK

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra NRK på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra NRK

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom