Deloitte

Else Høyland Joranger ny partner i Deloitte

Del

Deloitte styrker satsingen i Rogaland ved å ta opp Else Høyland Joranger som ny partner.

Fredag 1. oktober startet Else Høyland Joranger som ny partner i Deloitte. Hun er leder for Deloittes snart to år gamle kontor på Bryne i tillegg til å jobbe på Deloittes kontor i Stavanger.

- Jeg gleder meg stort til å videreføre arbeidet vi har startet på Sør-Jæren i rollen som partner. Jeg ser også frem til å videreutvikle kontoret i Stavanger som dekker Nord-Jæren. Vi har fått en svært god mottakelse i markedet etter at vi etablerte oss på Høghuset/Forum Jæren for snart to år siden, og jeg ser frem til å fortsatt jobbe nær kunder og næringslivet på hele Jæren, sier Høyland Joranger.

Trapper opp satsingen på Bryne

Else Høyland Joranger er utdannet siviløkonom og statsautorisert revisor, og startet som nyutdannet i Deloitte i 2001. Etter åtte år ved hovedkontoret i Oslo flyttet hun hjemover til selskapets Stavanger-kontor. Etter oppstarten av Bryne-kontoret i januar 2020, sier hun nå at de kommer til å trappe opp satsingen med flere ansatte og stadig flere kunder.

- Vi kommer til å fortsette satsingen videre fra Bryne, med flere nye ansatte og stadig flere nye, lokale kunder. Vi har siden oppstarten her også fått tatt del i Bryne FKs sponsornettverk og Bryne Næringsforening, begge steder ser vi frem til å fortsette og støtte opp om, forsetter Høyland Joranger.

- Vil løfte oss videre i regionen

Alle ansatte ved Bryne-kontoret er også knyttet til Stavanger-kontoret, en ordning de ansatte er svært godt fornøyd med, ettersom den sikrer både lokal tilstedeværelse, tilhørighet i et større fagmiljø og høy grad av fleksibilitet i hverdagen. 

- Nå ser jeg frem til å fortsette reisen sammen med de andre partnerne og alle de flotte medarbeiderne vi har både i Stavanger, på Bryne og ellers i Deloitte, sier den nye partneren avslutningsvis.

Johan Enoksen, partner og kontorleder i regionen, er storfornøyd med sin nye partnerkollega.

- Vi er veldig glade for at Else er tatt opp som partner i Deloitte, og er sikker på at dette vil løfte oss videre i regionen. Else har vært spesielt viktig for oss i forbindelse med vårt arbeid med å betjene hele Jæren. Hennes engasjement for næringslivet på Jæren har uten tvil hjulpet oss til at etableringen på Bryne allerede er blitt en suksess, sier Enoksen.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Deloitte

Deloitte
Deloitte
Dronning Eufemias gate 14
0191 Oslo

+47 23 27 90 00http://www.deloitte.no

Deloitte er et markedsledende selskap som leverer revisjon, advokattjenester, finansiell rådgivning, risikoanalyser og konsulenttjenester. Vi etterstreber å hjelpe våre kunder realisere sine ambisjoner, skape en positiv forskjell i samfunnet, og utnytte potensialet i våre medarbeidere.

Vi arbeider for en rekke internasjonale selskaper og norske virksomheter innen alle deler av næringslivet, ideelle organisasjoner, idrett og kommunal- og statlig sektor. Hver klient har tilgang til et tverrfaglig team som kan trekke på erfarne medarbeidere og internasjonal kompetanse på tvers av industrier, sektorer og fagdisipliner. Gjennom dette er vi i stand til å bidra med dyp innsikt og kvalifiserte meninger om problemstillinger i daglig drift, så vel som innspill og vurderinger om fremtidige scenarier. Med 1500 ansatte ved 23 kontorer i Norge har vi kapasitet og kompetanse til å gjennomføre alle typer prosjekter. Vi bidrar til å skape resultater for våre klienter gjennom en strategisk tilnærming til utfordringer, med høy grad av praktisk gjennomføringsevne.

Følg pressemeldinger fra Deloitte

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Deloitte på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Deloitte

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom