Asplan Viak

Elisabeth Kolrud blir ny leder for bærekraft i Asplan Viak

Del

Asplan Viak fortsetter sin satsing for å være en foregangsbedrift innen bærekraft og ansetter Elisabeth Kolrud som ny bærekraftsjef fra 13.september.

Elisabeth Kolrud
Elisabeth Kolrud

–Elisabeth har en dyp kompetanse innen miljø og klima, og lang erfaring fra både privat og offentlig sektor. Hun blir en viktig pådriver for bærekraftsarbeidet fremover, og vil bidra til både miljømessige og samfunnsmessige effekter av selskapets aktivitet, sier administrerende direktør, Elisabeth Tørstad.

Elisabeth Kolrud kommer fra Asker kommune hvor hun har vært miljørådgiver og prosjektleder for FutureBuilt. Hun har en variert arbeidserfaring fra miljø- og klimaarbeid. Kolrud startet sin karriere som rådgiver innen miljøgeologi og miljøstyring i industri-, bygg- og anleggsprosjekter hos Multiconsult og kjenner godt til bransjen. Hun har også jobbet med miljømerking av produkter og tjenester i Svanemerket. I FutureBuilt har hun jobbet med å utvikle klimavennlige bygg og den attraktive og klimanøytrale byen. I tillegg har hun vært strategisk rådgiver i kommunen for miljø- og klimaspørsmål i organisasjonen, byggeprosjekter og i planarbeid. Kolrud er utdannet sivilingeniør innen miljøgeologi fra Queens University i Canada og har etterutdanning i Grønn vekst og konkurransekraft fra BI.

– Fra utsiden har jeg i mange ulike sammenhenger lagt ekstra merke til Asplan Viak når det gjelder bærekraftige og innovative løsninger. Mitt inntrykk er at det jobbes godt med bærekraft både i rådgivningen, internt i organisasjonen og på ledernivå. Det er det som fristet meg til å takke ja til jobben, sier Kolrud.

Elisabeth Kolrud vil jobbe sammen med eksisterende leder for bærekraft i Asplan Viak, Bente Næss i en overgangsfase frem til hun tiltrår for fullt som ny bærekraftsjef.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Elisabeth Kolrud
Elisabeth Kolrud
Last ned bilde

Om Asplan Viak

Asplan Viak
Kjørboveien 20
1337 Sandvika

+47 46 26 59 16http://www.asplanviak.no

Forretningsmodellen vår er basert på å ha kompetanse innen alle fasene av et prosjekt. Det betyr at vi kan bistå kundene våre hele veien fra overordnet planlegging, via tekniske og økonomiske mulighetsstudier, til prosjektene tar sin endelige form og blir realisert. Slik får kunden en samarbeidspartner som kan bidra med detaljkunnskap i den overordnede planleggingsfasen, og som utvikler detaljer basert på en helhetstanke.

Følg pressemeldinger fra Asplan Viak

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Asplan Viak på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Asplan Viak

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom