Asplan Viak

Elisabeth Heggelund Tørstad blir ny administrerende direktør i Asplan Viak

Del

Styret i Asplan Viak har ansatt Elisabeth Heggelund Tørstad (53) som ny administrerende direktør for rådgivningsselskapet. Tørstad kommer fra stillingen som CEO for DNV GLs forretningsområde Digital Solutions.

Elisabeth Heggelund Tørstad er ny administrerende direktør i Asplan Viak. DNV GL/Nina Rangøy
Elisabeth Heggelund Tørstad er ny administrerende direktør i Asplan Viak. DNV GL/Nina Rangøy

Etter at nåværende administrerende direktør Øyvind Mork ga beskjed om at han etter 12 år i sjefsstolen ønsket å slippe nye krefter til, har styret i Asplan Viak vært på jakt etter selskapets nye toppsjef.

- Styret i Asplan Viak er svært fornøyd med at Tørstad har takket ja til å lede selskapet. Det skjer mye spennende i vår bransje og vi har store ambisjoner om å videreutvikle selskapet og sørge for at Asplan Viak er både konkurransedyktig og en attraktiv arbeidsplass for fremtiden. Jeg er trygg på at Elisabeth Heggelund Tørstad har den kompetanse og erfaringsbakgrunn som skal til for å løfte selskapet videre, og at vi har funnet en meget dyktig og spennende ny leder for selskapet, sier Ingelise Arntsen, styreleder i Asplan Viak.

Elisabeth Heggelund Tørstad har hatt en lang og variert karriere i DNV GL, verdens ledende klasseselskap og en anerkjent rådgiver innen teknologi for ulike sektorer.

Siden hun startet i 1995, har hun hatt ulike, internasjonale lederposisjoner i selskapet hvor hun i dag sitter i konsernledelsen i rollen som CEO for forretningsområdet Digital Solutions.
Tørstads omfattende ledererfaring spenner fra de fleste av DNV GLs sektorer, som f.eks. maritime, olje og gass, fornybar energi m.fl.
Hun har tidligere også arbeidet innen bygg- og anleggsbransjen.

Tørstad er utdannet Cand Scient i fysikk ved Universitetet i Oslo, og har i tillegg har utdannelse som anleggsingeniør og bedriftsøkonom.

 

-Asplan Viak er et selskap som har et samfunnsengasjement og verdigrunnlag jeg kjenner meg godt igjen i og blir inspirert av. En bærekraftig samfunnsutvikling vil kreve nytenkning, ny bruk av teknologi og nye samhandlingsformer. Selskapet vil ta en aktiv rolle i denne utviklingen og arbeide tett med både kunder og andre samarbeidspartnere. Jeg gleder meg til å engasjere meg i dette arbeidet og videreutvikle dette spennende selskapet sammen med kompetente kollegaer, sier Elisabeth Heggelund Tørstad. Hun tiltrer stillingen som administrerende direktør i Asplan Viak senest 1. juli 2019.2q

Kontakter

Bilder

Elisabeth Heggelund Tørstad er ny administrerende direktør i Asplan Viak. DNV GL/Nina Rangøy
Elisabeth Heggelund Tørstad er ny administrerende direktør i Asplan Viak. DNV GL/Nina Rangøy
Last ned bilde
DNV GL/Nina Rangøy
DNV GL/Nina Rangøy
Last ned bilde

Lenker

Om Asplan Viak

Asplan Viak
Kjørboveien 20
1337 Sandvika

+47 417 99 417http://www.asplanviak.no

Asplan Viak er et av Norges største rådgivende plan-, ingeniør- og arkitektfirmaer. Selskapet har i snart 60 år bistått med tverrfaglig rådgivning og analyser til offentlig og privat virksomhet. Asplan Viak har de senere årene hatt en betydelig vekst og har ca. 1000 ansatte.

Følg pressemeldinger fra Asplan Viak

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Asplan Viak på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Asplan Viak

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom