PSA Norge

Elektriske varebiler fra Opel

Del

Elektrifiseringen av Opel fortsetter. Fra 2020 blir Opel Vivaro tilgjengelig som elbil med lang rekkevidde.

Når nye Opel Vivaro-e lanseres neste år, vil kundene velge mellom to ulike batteripakker på 50 og 75 kWh. Det gir en rekkevidde målt etter WLTP-standarden på henholdsvis 200 og 300 kilometer.

Etterspørselen etter utslippsfri varelevering i by og bynære områder øker, og det er derfor helt naturlig for Opel å komme med elektriske varebiler.

Vivaro-e er bygget på PSAs svært fleksible EMP2-plattform, som gjør det enkelt å tilby både konvensjonelle og elektriske drivlinjer.

I 2021 får Vivaro-e følge av Opel Combo, som ble kåret til «Van of the year» i 2018.

Full elektrifisering
- Innen 2024 vil samtlige Opel-modeller være elektrifisert. Dermed kan våre kunder velge et elektrisk alternativ, uansett hvilken modell de ønsker. Elektriske varebiler et spesielt viktige for «på døra» levering av varer. Derfor er vi svært glade over å introdusere nye Vivaro-e i 2021, og at Zafira Life, Combo og Combo Life vil følge etter, sier CEO for Opel, Michael Lohscheller.

Med nye Vivaro-e følger Opel opp en suksess som startet tilbake i 2001 med første generasjon Vivaro. Mer enn 650.000 biler ble levert av første generasjon, og 310.000 av andre generasjon som kom i 2014.

Tre lengder
Nye Opel Vivaro med konvensjonelle motorer har nettopp komme til Opel-forhandlerne, og er nå tilgjengelig i tre lengder (460, 495 og 530 centimeter).

Sammenlignet med forgjengeren har den fossile versjonen av Vivaro 200 kilo høyere lasteevne (opptil 1400 kilo). Den har også fått økt hengervekt, og kan nå trekke opptil 2500 kilo.

Også den elektriske versjonen av Vivaro vil kunne trekke tilhenger, og få en nyttelast på rundt 1200 kilo.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om PSA Norge

PSA Norge
PSA Norge
Solheimveien 7
1473 Lørenskog

67 92 60 00

PSA Norge er en del av Bertel O. Steen AS og er importør av merkene Peugeot, Citroën, DS og Opel til Norge.

Bertel O. Steen overtok Opel-importen 1. desember 2018.

Opel er en av de største europeiske bilprodusentene og ble startet av Adam Opel i Rüsselsheim, Tyskland i 1862. Selskapet startet bilproduksjon i 1899. Siden august 2017 har Opel vært en del av Groupe PSA.

Sammen med sitt britiske søstermerke Vauxhall, er selskapet representert i mer en 60 land over hele verden, og solgte over en million biler i 2018.

Opel er i implementeringen av sin elektrifiseringsstrategi for å møte kundenes krav til bærekraftig mobilitet. Innen 2024 skal alle Opel-modeller som selges i Europa være tilgjengelig i en elektrifisert variant. Strategien er en del av selskapets PACE!-plan med mål om at Opel skal være bærekraftig, globale og elektriske.

Følg saker fra PSA Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra PSA Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra PSA Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom