PSA Norge

Elektrisk favoritt for storfamilien fra 421.900 kroner

Del

Endelig får familier og andre som trenger flere seter og mer plass et godt elektrisk alternativ.Opel Zafira-e Life tar posisjon i et spennende segment med svært få konkurrenter.

Zafira-e Life gir også hoteller, skoler eller andre profesjonelle aktører et utslippsfritt alternativ.

Med en startpris på 421.000 kroner får du en bil med ni seter, 50 kWt batteri og en kjørelengde på 230 kilometer WLTP.

For den som ønsker større batteri og lenger rekkevidde starter utgaven med 75 kWt batteri og 330 kilometer rekkevidde på 481.900 kroner.

Allerede fra startpris er Zafira-e Life  godt utstyrt, med standardutstyr som 7-tommers infotainment, doble skyvedører, elektrisk parkeringsbrems og førerstøttesystemer som filskiftvarsling, trafikkskiltgjenkjenning og automatisk nødbrems.

Oppgraderer du til mellomnivået Innovation, får du blant annet Bi-Xenon frontlykter, ryggekamera, elektronisk klimaanlegg og parkeringssensorer foran og bak.

Toppmodellen Elegance har også utstyr som skinninteriør, fleksible seter i andre seterad, elektrisk skyvedører med fotsensor, Denon HiFi, panorama glasstak, navigasjon og headup-display. Dette utstyrsnivået starter på 551.900.

Ekstremt fleksibelt

Opel Zafira-e Life kommer i to lengder, 4,95 meter og 5,3 meter. Høyden er begrenset til 1,90 slik at den også lett går inn i parkeringshus.

Om du velger den lengste utgaven, kan du frakte ni personer og 1.500 liter bagasje, eller for en familie: Fem personer og 3.000 liter bagasje. Har du transportbehov utover dette, kan du glede deg over at bilen også kan trekke tilhenger på 1.000 kg.

Med to batteripakker på henholdsvis 50 kWt og 75 kWt har bilene en rekkevidde på henholdsvis 230 km og 330 km etter WLTP (kombinert). Ved bykjøring er WLTP-tallet hele 477 km. Takket være 100 kW hurtiglading og mulighet for et ombordlader på 7,4 kW eller 11 kW – lader du bilen over natten, eller til 80 prosent på mellom 30 og 45 minutter avhengig av batteristørrelsen.

100 prosent elektrisk

- Dette er en bil vi har store forventninger til, den fyller et segment der det så langt ikke har vært elektriske alternativer. Nå kan endelig både storfamilier og andre som har behov for å transportere fler enn fem personer og bagasje nyte godt av et utslippsfritt alternativ, sier Reidar Holtedal, merkesjef for Opel hos Bertel O. Steen.

Komfort og sikkerhet i toppklasse

Zafira-e Life er bygget på PSA-gruppens EMP2-plattform, noe som gir tilgang til alle moderne sikkerhetssystemer som vi kjenner fra resten av Opels personbiler. Via din smarttelefon kan du styre både lading og forvarming. Infotainmentsystemet støtter selvsagt både Android Auto og Apple CarPlay.

En smart detalj er også muligheten for å kunne åpne bakvinduet, noe som gjør at du enkelt kan plassere handleposer eller andre ting i bagasjerommet, også uten å åpne hele bakluken.

Zafira-e Life kommer til Norge mot slutten av året.

Kontakter

Bilder

Dokumenter

Lenker

Om PSA Norge

PSA Norge
PSA Norge
Solheimveien 7
1473 Lørenskog

67 92 60 00

PSA Norge er en del av Bertel O. Steen AS og er importør av merkene Peugeot, Citroën, DS og Opel til Norge.

Bertel O. Steen overtok Opel-importen 1. desember 2018.

Opel er en av de største europeiske bilprodusentene og ble startet av Adam Opel i Rüsselsheim, Tyskland i 1862. Selskapet startet bilproduksjon i 1899. Siden august 2017 har Opel vært en del av Groupe PSA.

Sammen med sitt britiske søstermerke Vauxhall, er selskapet representert i mer en 60 land over hele verden, og solgte over en million biler i 2018.

Opel er i implementeringen av sin elektrifiseringsstrategi for å møte kundenes krav til bærekraftig mobilitet. Innen 2024 skal alle Opel-modeller som selges i Europa være tilgjengelig i en elektrifisert variant. Strategien er en del av selskapets PACE!-plan med mål om at Opel skal være bærekraftig, globale og elektriske.

Følg pressemeldinger fra PSA Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra PSA Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra PSA Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom