Stellantis Norge

Elektrisk familiefrakter, med syv seter og tilhengerfeste

Del

Peugeot e-Rifter er en meget romslig 5- eller 7-seters flerbruksbil. Den har plass til hele familien og har også mulighet for å trekke tilhenger.

Med masse volum og flere fleksible seteløsninger, vil e-Rifter være med på å bane vei for et nytt segment, hvor det til nå har vært få valgmuligheter. Dette er en biltype Peugeot har hatt stor suksess med i Europa i mange år, og nå kan norske kunder få dette i elektrisk format. Den kommer med to skyvedører og i to lengder på henholdsvis 4,4 og 4,75 meter. Batteriet er på 50 kWt og gir bilen en rekkevidde på 280 kilometer (WLTP kombinert kjøring).

-Peugeot er inne i et kraftig lanseringsløp for elektriske biler, og snart finnes det noe for enhver smak. e-Rifter passer for de med mye familielogistikk og behov for masse plass. Tilhengerfestet sørger for en genial ekstra transportkapasitet, sier Rune Hensel, direktør for Peugeot, hos Bertel O. Steen.

Peugeot e-Rifter har en motor på 136 hestekrefter og et dreiemoment på 260 newtonmeter. Batteriet er plassert under gulvet og mellom akslingene, og reduserer verken plassen innvendig eller bakkeklaringen.

-Batteriet på 50 kWt passer bilen bra og holder prisen nede. Dette er en viktig egenskap for biltypen, men på de lengste turene kan den selvsagt hurtiglades med inntil 100 kw. Det gjør dette til et prisgunstig og praktisk alternativ for mange, sier Hensel.

Lading og forvarming av styres enkelt via appen MyPeugeot.

Plass og fleksibilitet

Uansett hvilken av de to lengdene du velger, vil e-Rifter tilby en rekke kvaliteter som passer inn i en komplisert hverdag. For eksempel er bagasjerommet enormt. Allerede fra start, i kort 5-setersversjon, rommer den 775 liter under hattehylla. I lang 7-seters versjon rommer bagasjerommet 4.000 liter lastet til taket med setene lagt ned. Rad to felles da ned med et system som heter Magic Flat, og tredje rad kan tas ut.

I tillegg til dette finnes det opptil 186 liter med oppbevaringsrom i diverse hyller, lommer og bokser.

Panoramataket har navnet Zenith glasstak, og gir passasjerene mulighet til å se både sol og regn. Dette er også kombinert med lagringsplass i taket.

Med en livsstilbil som e-Rifter kan de med plasskrevende hobbyer og sportsaktiviteter føle seg trygge på å få med seg alt. Inntil 750 kilo på tilhenger gjør at både vannscooter, møbler eller en sementblander lett kan tas med på tur.

i-Cockpit

e-Rifter kommer med Peugeots kjente i-Cockpit som gir god sikt over et lite og sportslig ratt. I tillegg kommer den med det meste av hjelpesystemer og tilkoblingsmuligheter.

For eksempel er stabilitetskontroll tilpasset tilhenger, blindsonevarsling, automatisk justering av fart ift skilting, utvidet skiltgjenkjenning, automatisk fjernlys, automatisk nødbrems, varsling av fare for kollisjon, bakkestartassistent, ryggekamera med 180 graders visning og Grip Control med fem innstillinger på ESP-systemet noe av det som finnes av utstyr

Sentralt i midtkonsollen sitter en 8-tommers skjerm, og infotainmentsystemet støtter både Apple CarPlay og Android Auto. Ladeplate for telefoner som støtter dette er på plass.

Peugeot e-Rifter kommer i utstyrsvariantene Active Pack, Allure, Allure Pack og GT.

Peugeot e-Rifter lanseres i Norge til sommeren med leveringer senere på høsten.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Stellantis Norge

Stellantis Norge
Stellantis Norge
Solheimveien 7
1473 Lørenskog

67 92 60 00