PSA Norge

Elektrisk familie-SUV priset

Del

Peugeot lanserer en ny elektrisk SUV i det norske markedet. Lang rekkevidde, forhåndsoppvarming, 100 kw lading og god plass er hovedpunktene. I tillegg har den fått en svært attraktiv pris.

Nye Peugeot 2008 blir 14 centimeter lengre enn dagens, og plasserer seg dermed midt i den populære klassen for kompakte familie-SUVer. Den elektriske versjonen av 2008, e2008, vil koste fra 286.600 kroner.

-          De første 2008 er allerede på vei ut til forhandlerne. Bilen er virkelig en tøff og voksen kompakt-SUV, og kommer til å bite skikkelig ifra seg i markedet. Særlig den hel-elektriske e2008 har fått mye oppmerksomhet og har for lengst vekket nysgjerrigheten til mange. Med prisen vi nå har fått passer den perfekt til norske kunder, sier Rune Hensel, direktør for Peugeot Norge hos Bertel O. Steen.

Kompakt SUV

2008 blir en romslig bil, og den største bilen på PSAs nye plattform CMP (Common Modular Platform). Den vil by på fleksible løsninger og god plass. Innvendig plass og størrelse på bagasjerom er identisk uavhengig om man velger diesel, bensin eller elektrisk. Lengden på bilen er 4,3 meter og bagasjerommet rommer 434 liter.

Peugeot i-Cockpit 3D er fundamentet for hele opplevelsen bak rattet. Instrumenteringen (3D-prosjektor) ligger over et lite og kompakt ratt. I tillegg har den en stor berøringsskjerm i midtkonsollen.

Motorer

e2008 kommer med en elektrisk motor med 136 hestekrefter og 260 newtonmeter. Batteriet er på 50 kWt og rekkevidden er 320 kilometer i henhold til WLTP.

Lading skjer via veggboks eller opptil 100 kw hurtiglader. Ladetider er fra 5 til 8 timer med veggboks (en-fas eller tre-fas)

For mest mulig effektiv oppvarming så kommer e2008 med varmepumpe. Bilen kan også varmes i forkant av avreise, ved lading eller uten lading hvis batterikapasiteten er over 40 prosent. Alt med lading, batterioversikt og oppvarming har man tilgang til via My Peugeot App.

Lansering

Nye Peugeot e2008 er på markedet i Norge i april 2020.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om PSA Norge

PSA Norge
PSA Norge
Solheimveien 7
1473 Lørenskog

67 92 60 00

Følg saker fra PSA Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra PSA Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra PSA Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom