EL og IT Forbundet

Elektrikerne i Traftec får tariffavtale

Del

EL og IT Forbundet og Traftec Norge AS er enige om å innføre landsdekkende tariffavtale i bedriften.

Foto: Robert Kippe / EL og IT Forbundet
Foto: Robert Kippe / EL og IT Forbundet

Mandag 29. april møttes partene til riksmekleren. Der ble de enige om å innføre en landsdekkende tariffavtale i bedriften. Fem elektrikere ved rogalandsavdelingen til Traftec har streiket for tariffavtale siden 18. juni i fjor, og uten enighet mandag vil streiken blitt trappet opp til alle avdelinger i bedriften.

- Vi er glad for å få på plass en landsdekkende tariffavtale i Traftec, og at våre fem medlemmer i Rogaland nå kan gå tilbake på jobb, sier Vidar Hennum, nestleder i EL og IT Forbundet.

EL og IT Forbundet retter en stor takk til som har støttet oss i streiken, og til Rogaland Elektromontørforening og elektrikerne som stått i kampen i nesten et år. 

Kontakter

Bilder

Foto: Robert Kippe / EL og IT Forbundet
Foto: Robert Kippe / EL og IT Forbundet
Last ned bilde

Lenker

Om EL og IT Forbundet

EL og IT Forbundet
EL og IT Forbundet
Torggata 12, 8 etg., 0181 Oslo
0168 Oslo

23063400http://www.elogit.no

EL og IT Forbundet har 38 000 medlemmer og er en landsomfattende sammenslutning som organiserer lønnstakere innenfor IKT-, energi- og elinstallasjonsbransjen.

Følg saker fra EL og IT Forbundet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra EL og IT Forbundet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra EL og IT Forbundet

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom