Elden Advokatfirma

Elden Advokatfirma ber Høyesterett avklare vilkåret for oppnevnelse av bistandsadvokater

Del

Fornærmede etter «SIAN-påkjørselen» i Oslo tidligere i sommer, er av Borgarting lagmannsrett nektet rett til oppnevnt bistandsadvokat. Samtidig har Borgarting lagmannsrett oppnevnt bistandsadvokater til de som fysisk var i nærheten under Oslo-skytingen uavhengig av om de ble skadet. Elden Advokatfirma anker avgjørelsene inn til Høyesterett.

Inger Zadig
Inger Zadig

- Borgarting lagmannsrett har i to likeartede saker benyttet to ulike kriterier for om det skal oppnevnes bistandsadvokat. Begge sakene er spesielle og de fornærmede har i begge saker et likt behov for advokatbistand. Derfor er det etter vårt syn nødvendig at Høyesterett ser nærmere på avgjørelsene, sier advokat Inger Zadig i Elden Advokatfirma.

Elden Advokatfirma har derfor på vegne av sine klienter i dag anket både Borgarting lagmannsretts nektelse av oppnevning i saken om «SIAN-påkjørselen» og oppnevnelsene for de som hverken ble truffet eller var i skuddlinjen etter Oslo-skytingen, til Høyesterett.

Kontakter

Bilder

Inger Zadig
Inger Zadig
Last ned bilde

Om Elden Advokatfirma

Elden Advokatfirma
Elden Advokatfirma
St Olavs gate 25
0129 Oslo

21 61 13 00https://www.elden.no/

Elden Advokatfirma ble etablert i 1994 som en videreføring av virksomheten til advokat John Elden som ble etablert i 1963.

Elden Advokatfirma har hovedkontor i Oslo, også regionskontorer i Sandefjord, Hamar, Gol, Stavanger, Haugesund, Bergen og Tromsø.

Selskapet har 85 advokater, 35 advokatfullmektiger og til sammen over 150 medarbeidere.

¤¤¤

Få siste nytt fra Elden Advokatfirma fra vårt presserom på https://kommunikasjon.ntb.no/presserom?publisherId=17848232 

Du kan også følge oss i sosiale medier:

https://www.facebook.com/advokatelden

https://twitter.com/elden_as

https://www.linkedin.com/company/advokatelden 

Følg pressemeldinger fra Elden Advokatfirma

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Elden Advokatfirma på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Elden Advokatfirma

KRONIKK: Når barn dør i fengsel – hvilket ansvar har vi som samfunn?6.9.2022 14:19:42 CEST | Kronikk

VG skrev nylig om Jonatan, som tok livet sitt i fengsel som 20- åring, etter å ha sonet for dobbeltdrap fra han var 15 år. Det er historien om et varslet selvmord. Om en ung gutts harde møte med livet i voksenfengsel, om en ung gutt som ble utnyttet av medinnsatte, og om kriminalomsorgens og helsetjenestens manglende ivaretakelse i en åpenbar, alvorlig krise. Hvordan kunne det gå så galt?

Elden Advokatfirma befester sin posisjon som Norges største advokatfirma innen tvisteløsning og strafferett med 17 nye medarbeidere23.8.2022 11:13:30 CEST | Pressemelding

Elden Advokatfirma befester sin posisjon som Norges største advokatfirma innen tvisteløsning og strafferett med 17 nye medarbeidere Denne høsten starter 14 nye advokatfullmektiger i Elden Advokatfirma fordelt på våre kontorer i Oslo, Sandefjord, Stavanger, Bergen og Tromsø. I tillegg har Elden Advokatfirma styrket seg med ytterligere 3 advokater, hvorav 1 ny partner.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom