Elden Advokatfirma

Elden Advokatfirma befester sin posisjon som Norges største advokatfirma innen tvisteløsning og strafferett med 17 nye medarbeidere

Del

Elden Advokatfirma befester sin posisjon som Norges største advokatfirma innen tvisteløsning og strafferett med 17 nye medarbeidere Denne høsten starter 14 nye advokatfullmektiger i Elden Advokatfirma fordelt på våre kontorer i Oslo, Sandefjord, Stavanger, Bergen og Tromsø. I tillegg har Elden Advokatfirma styrket seg med ytterligere 3 advokater, hvorav 1 ny partner.

John Christian Elden
John Christian Elden

- Elden Advokatfirma er inne i en spennende vekstfase hvor vi vokser både i antall advokater og geografisk tilstedeværelse., forteller managing partner i Elden Advokatfirma, advokat Anders Brosveet, og grunnlegger av selskapet, advokat John Christian Elden.

I Haugesund har advokat Werner Dagsland meldt overgang til Elden Advokatfirma fra Eurojuris, og kommer inn som ny partner i selskapet. Dagsland arbeider særlig med privat- og forretningsjuridisk tvisteløsning samt innen forvaltningsrettslige områder. Han har også særlig kompetanse innen maritim rett og EØS-regelverk.

Advokat Silje-Marie Wahl Blomkvist kommer til vårt Oslo-kontor fra BAHR hvor hun har vært siden 2017. Hun har særlig kompetanse innen finansieringsjuss og restruktureringsprosesser.

Advokat Anders Frydenberg begynner ved vårt Hamar-kontor. Frydenberg har lang erfaring som påtalejurist i politiet, og har siden 2013 vært selvstendig advokat.

Elden Advokatfirma skal fortsette veksten, særlig utenfor hovedstadsregionen, og ser aktivt etter nye medarbeidere over hele landet.

– Selv om vi nok er mest kjent for vårt fagmiljø innen strafferett og straffeprosess, utgjør andre sakstyper hoveddelen av selskapets virksomhet. Vi har store fagmiljø som arbeider både med ulike typer forvaltningsrett og privatrett, fortsetter Brosveet.

Han fremhever at Elden Advokatfirma er Norges største prosedyreadvokatmiljø, med 120 advokater og advokatfullmektiger som primært jobber med å føre saker for domstolene i alle typer sivile saker og straffesaker.

Elden Advokatfirma bistår både privatpersoner og virksomheter innen alle rettsområder, og særlig i saker for domstolene.

Firmaets grunnlegger, advokat John Christian Elden, er opptatt av at Elden Advokatfirma alltid skal være et advokatfirma som bistår mennesker når livet er som vanskeligst.

- Det ligger i prosedyreadvokatens rolle å hjelpe mennesker som har rett, til å også få rett. I vårt moderne samfunn der lover og regler styrer veldig mye er tilgang til effektiv advokathjelp veldig viktig for å sikre at enkeltmennesker og bedrifter får rett når de har rett. Der ligger vår misjon som firma, avslutter advokat John Christian Elden.

Nye advokatfullmektiger i Elden Advokatfirma AS:

Irja Bronx Karlstrøm (Sandefjord), Håvard Sørland (Sandefjord), Cornelie Pauline Stenumgaard Hvidsten (Oslo), Victoria Westrum (Oslo), Eva Fredrikke Bech (Oslo), Johannes Nyland (Oslo), Jonas Berge (Oslo), Armin Khoshnewiszadeh (Oslo), Kelly Solem-Young (Oslo), Terese Eldholm (Oslo), Marianne Takla (Stavanger), Siren Elise Finnvik (Stavanger), Sofie Blichfeldt Grøndahl (Bergen) og Johanne Grue Reiten (Tromsø)

Kontakter

Bilder

John Christian Elden
John Christian Elden
Last ned bilde
Anders Brosveet
Anders Brosveet
Last ned bilde
Werner Dagsland
Werner Dagsland
Last ned bilde
Silje-Marie Wahl Blomkvist
Silje-Marie Wahl Blomkvist
Last ned bilde
Terese Eldholm
Terese Eldholm
Last ned bilde
Armin Khoshnewiszadeh
Armin Khoshnewiszadeh
Last ned bilde
Cornelie Pauline Stenumgaard
Cornelie Pauline Stenumgaard
Last ned bilde
Eva Fredrikke Bech
Eva Fredrikke Bech
Last ned bilde
Johanne Grue Reiten
Johanne Grue Reiten
Last ned bilde
Johannes Nyland
Johannes Nyland
Last ned bilde
Kelly Solem-Young
Kelly Solem-Young
Last ned bilde
Victoria Westrum
Victoria Westrum
Last ned bilde
Irja Bronx Karlstrøm
Irja Bronx Karlstrøm
Last ned bilde

Om Elden Advokatfirma

Elden Advokatfirma
Elden Advokatfirma
St Olavs gate 25
0129 Oslo

21 61 13 00https://www.elden.no/

Elden Advokatfirma ble etablert i 1994 som en videreføring av virksomheten til advokat John Elden som ble etablert i 1963.

Elden Advokatfirma har hovedkontor i Oslo, også regionskontorer i Sandefjord, Hamar, Gol, Stavanger, Haugesund, Bergen og Tromsø.

Selskapet har 85 advokater, 35 advokatfullmektiger og til sammen over 150 medarbeidere.

¤¤¤

Få siste nytt fra Elden Advokatfirma fra vårt presserom på https://kommunikasjon.ntb.no/presserom?publisherId=17848232 

Du kan også følge oss i sosiale medier:

https://www.facebook.com/advokatelden

https://twitter.com/elden_as

https://www.linkedin.com/company/advokatelden 

Følg pressemeldinger fra Elden Advokatfirma

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Elden Advokatfirma på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Elden Advokatfirma

KRONIKK: Når barn dør i fengsel – hvilket ansvar har vi som samfunn?6.9.2022 14:19:42 CEST | Kronikk

VG skrev nylig om Jonatan, som tok livet sitt i fengsel som 20- åring, etter å ha sonet for dobbeltdrap fra han var 15 år. Det er historien om et varslet selvmord. Om en ung gutts harde møte med livet i voksenfengsel, om en ung gutt som ble utnyttet av medinnsatte, og om kriminalomsorgens og helsetjenestens manglende ivaretakelse i en åpenbar, alvorlig krise. Hvordan kunne det gå så galt?

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom